Reglament

NORMATIVA ESPECIAL PER L’EDICIÓ 2021

  1. – Els participants hauran de lliurar en anar a recollir el dorsal, el document d’autoresponsabilitat que hi haurà a la pàgina web de la cursa.
  2. – Caldrà guardar distància de seguretat en tot moment.
  3. – S’haurà de portar la mascareta sempre que no es pugui garantir la distància de seguretat.
  4. – En espais tancats s’haurà de portar sempre la mascareta.
  5. – La sortida es farà en calaixos de 20 corredors. Els calaixos aniran ordenats per dorsals i per ordre d’inscripció (calaix 1 del dorsal 1 al 20, calaix dos del dorsal 21 al 40….)
  6. – 5 minuts abans de l’inici de la cursa els participants hauran d’estar dins dels seus respectius calaixos.
  7. – Els participants de cada calaix sortiran en grups de 5 cada 10 segons. Entre calaix i calaix hi haurà 30 segons. Hauran de portar la mascareta fins passats 50 metres de la sortida.
  8. – Durant el recorregut hi haurà 3 avituallaments ( Monegrets 1 i 2 i Coll de Monetze) . Hi haurà ampolles individuals d’aigua i algun aliment sòlid.
  9. – Es recomana als participants que portin material per autosuficiència (menjar i beguda).
  10. – Hi haurà servei de guarda-roba.
  11. – Al finalitzar la cursa no hi haurà barra lliure ni dinar popular. Al creuar la línia de meta es repartirà una ració de menjar i ampolla d’aigua per corredor.
  12. – Aquest no poden donar servei de bar, dutxa ni fisioteràpia.
  13. – Premis. Aquest any NO HI HAURÀ CATEGORIES, hi haurà premis als tres primers classificats masculí i femení absoluts.
  14. – El lliurament de premis als guanyadors es farà un cop hagin arribat a meta. No s’esperarà al final de la cursa, tal i com es feia en les passades edicions.
  15. – 150 participants, els quals seran per ordre d’inscripció.
  16.  – En cas de que el Procicat, l’Ajuntament de Tivissa, o qualsevol altre organisme, davant de la situació de la pandèmia ens obligues a cancel·lar l’esdeveniment, els inscrits seran reembolsats amb total del preu de la inscripció
  17. – La resta d’incidències es resoldran seguint el Reglament Curses per Muntanya 2019 del Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona.

 

 

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors