Presentació

La Cursa de Tivissa, edició 2018

gr7

Si esteu llegint aquesta breu presentació, de ben segur és que teniu curiositat per la nostra cursa . Endavant, no cal que penseu més, som-hi, segur que us agradarà.

Des del primer any hem volgut preparar  una cursa de muntanya pura, amb un adn propi, la qual no deixi ningú indiferent. No hem buscat succedanis, no, ben al contrari, no hem volgut esquivar ni amagar el que és la nostra muntanya. Llocs feréstecs, abruptes, roca, pedra, envoltat d’un encant que no us deixarà indiferents.

Tenim la fama de ser una cursa dura i tècnica, i és així. Ho ha estat des de la primera edició fins a l’actual, la dotzena, i no volem canviar, ja que és la muntanya que tenim, muntanya tivissana en estat propi.

Tenim tres modalitats de cursa. La cursa , la cursa express i cursa d’iniciació, sense oblidar una mini cursa infantil per al més petits de casa.

Tenim aquestes modalitats , ja que no volem que ningú es quedi sense poder córrer per les nostres muntanyes, des dels que voleu fer la llarga i gaudir al 100 per cent, als que voleu fer la express per a preparar-vos per la propera o els que voleu fer la d’iniciació per gaudir de la muntanya més propera al poble, sense deixar de passar per llocs que segur que us agradaran.

No solament hem preparat les activitats pròpies de la cursa, ja que el dia abans podreu gaudir d’una sèrie d’activitat i ofertes per si voleu vindre a passar un cap de setmana al nostre poble.

Continuem sen una cursa solidària, i aquest any col·laborarem amb la Lliga contra el Càncer de Tivissa. El mateix dia de la cursa i en la zona esportiva de la Foig, els amics de de la lliga faran un vermut solidari, on per molt poc podem aconseguir molt. A part del vermut solidari també faran una caminada solidària per intentar recaptar el màxim possible per aquesta causa tant noble i important .

Sols ens queda animar-vos a acompanyar-nos el proper 14 d’octubre, per gaudir tots junts d’un dia de muntanya tivissana.

 

Benvinguts a la 13ena Cursa de Muntanya de Tivissa.


LogoCursa-512logoAniversari-512


Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 nov. 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more