Presentació

La Cursa de Tivissa, edició 2019

gr7
Molts adjectius son els que poden ajudar a presentar-vos, un any més, i amb aquest ja en van catorze, la Cursa per Muntanya de Tivissa. Durant aquests anys hem demanat opinió i escoltat els corredors per intentar organitzar la millor Cursa de les nostres contrades. No sabem si ens en hem sortit, però sí podem assegurar-vos que no defallim en intentar millorar, any rere any, per tal d’aconseguir-ho.
Si llegiu aquesta breu presentació, de ben segur és que teniu curiositat per la nostra cursa . Endavant, no cal que penseu més, som-hi, segur que us agradarà. I de pas ens ajudareu a fer-la més atractiva, si és possible.
Des del primer any hem volgut preparar una cursa per muntanya pura, amb un ADN propi que no deixi ningú indiferent. No hem buscat succedanis, no, ben al contrari, no hem volgut esquivar ni amagar el que és la nostra muntanya. Llocs feréstecs, abruptes, roca, pedra, envoltat d’un encant que no us deixarà indiferents.
Tenim la fama de ser una cursa dura i tècnica, i és així. Ho ha estat des de la primera edició fins aquesta catorzena edició, i no volem canviar, ja que és la muntanya que tenim, muntanya tivissana en estat propi, el Tivissanés.
Tenim tres modalitats de cursa. La Cursa absoluta, de 23.6 quilòmetres, la Cursa Express de 14 quilòmetres i la marxa per muntanya de 9,5 quilòmetres.
Tenim aquestes modalitats perquè no volem que ningú es quedi sense poder córrer per les nostres muntanyes, des dels que voleu fer la clàssica i gaudir al 100%, als que voleu fer la Express per córrer menys amb més intensitat o per preparar-vos per la propera, i tot això sense deixar de passar per llocs que segur que us agradaran.
No només hem preparat les activitats pròpies de la cursa, el dia abans podreu gaudir d’una sèrie d’activitats i ofertes per si voleu vindre a passar un cap de setmana al nostre poble.
Continuem organitzant una CURSA SOLIDÀRIA, de la qual cosa ens sentim molt orgullosos, aportant el nostre granet de sorra. Aquest any continuarem col·laborant amb la Lliga contra el Càncer de Tivissa. Els seus voluntaris obriran el servei de Bar al la zona d’arribada de la cursa, per això us animem a col·laborar.
Malauradament, la Cursa per muntanya de Tivissa, ha viscut de ben aprop aquesta malaltia amb membres del voluntariat i amics.
Voldríem aprofitar aquestes línies per recordar als qui no estan entre nosaltres i havien format part de la Cursa, i enviar molta força i ànims als qui, dia rere dia, com si fos la cursa, lluiten per guanyar aquesta batalla.
Per tot això, us volem animar a col·laborar amb petites aportacions, cosumicions i la vostra companyia, el dia de la Cursa.
Sols ens queda animar-vos a acompanyar-nos el proper 13 d’octubre de 2019, per gaudir tots junts d’un dia de companyonia, bon ambient i muntanya.

Benvinguts a la XIV Cursa de Muntanya de Tivissa.


LogoCursa-512logoAniversari-512


Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more