Inscripcions

Enguany amb el mateix enllaç et pots inscriure a les 3 modalitats de la Cursa.

Mira’t les descripcions i característiques de cadascuna i tria la que més s’adeqüi al teu nivell i edat.

→ Vull correr a la 14a Cursa per Muntanya de Tivissa


Llegiu atentament (totes les modalitats)
DRET D’INSCRIPCIÓ de la CURSA

Per als titular de la llicencia federativa anual per la competició expedida per la FEEC, la FEDME o algun altra federació adherida a la UIAA o la FSA, ANDORRA i ORIENTACIÓ l’import de la inscripció és de 18 euros. La data límit d’inscripció és el divendres 10/10/2019 (inclòs) o un cop s’arribi als 500 participants sumant les tres modalitats.

Per a qui no disposi d’alguna de la llicencies esmentades haurà d’abonar 3 euros per l’assegurança temporal que expedirà l’organització, juntament amb l’import de la inscripció. Pots veure’n les cobertures aquí: Cobertura Assegurança 2018

El xip inserit al Dorsal està inclòs al preu de la inscripció.

Els Socis del Club Extrem Team Tivissa, com entitat organitzadora, tenen un descompte de 5 euros sobre l’import de la inscripció, el cost és de 13 euros pels socis federats o de 16 euros pels socis no federats.

L’organització farà una aportació de la inscripció de cada corredor per la Lliga contra el Cancer de Tivissa.

Igualment, gran part de la neteja de camins anirà a càrrec de l’empresa d’inserció socio-laboral del Consorci de la Serra de Llabèria.

La inscripció dona dret a 1 tiquet per cada corredor per a la torrada amb Llangonissa final, així com a la resta de regals i a poder accedir als trofeus de cada una de les categories.

 

Si vols estar segur d’endur-te el teu obsequi el mateix dia de la Cursa, fes la teva inscripció abans de l’15 de setembre!!


Incidències amb el Terminal de pagament amb targeta o qualsevol altre problema durant la inscripció, posa’t en contacte amb l’organització

 

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more