2ª Cronoescalada Memorial Cristian Méndez Cavalle

Teníem molta il·lusió en la prova d’avui  perquè havíem preparat una matinal ben complerta. Però no sempre surten les coses com un desitja  i no hem tingut la resposta que esperàvem. Poca gent s’ha decidit a pujar i participar amb naltros d’una prova que va néixer  com a alternativa a les clàssiques curses de molts quilometres i que, enguany, havíem fet encara més atractiva amb una sortida pels camins del terme i una super paella per rematar la jornada. Tot i això, no mos desanimem i ja estem preparant la 3ª Cronoescalada amb un format diferent  que, creiem, serà més engrescador. Però no avancem esdeveniments i centrem-nos en lo que ha donat de si la trobada d’avui.

Sortida de tots los participants a les 9 tocades i amunt que fa pujada: 6 quilometres i 300 metres de desnivell. El primer d’arribar a dalt ha estat Lluis Lozano amb un temps de 23:18 i, per part de les fèmines, Montse Lahosa amb un temps de 28:08. I així, tot queda a casa. Un cop tots a dalt, baixem en grup passant pel sender de la font i cap al lloc de sortida per descansar una mica, menjar l’entrepà i fer el repartiment de premis. Desprès, tots a la bici una altra vegada i marxem a fer un tomb pels camins del terme passant per pistes, senders, baixades, pujades i amb un ritme tranquil, que tampoc era qüestió d’anar amb la llengua fora, sinó de fer gana per la paella que mos estava preparant lo mestre paellero Angel.  I quina paella!! No n’ha quedat res de res. Haurem de buscar més excuses per fer dinars com aquest.

Volem donar les gracies a tots  i totes les participants que han volgut compartir amb naltros un molt bon dia de bici. A Bicisports Aubanell, Celler Cedó Anguera i l’Ajuntament de Tivissa per la seua col.laboració. I a tots los voluntaris pel seu ajut desinteressat.

L’any que ve, més i millor.

via btt Tivissa

by btt Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

La Cursa... edició ESPECIAL 2021

Benvolguts i benvolgudes. Primer de tot us volem demanar disculpes per la immediatesa de donar a conèixer l’edició d’aquesta any 2021…

11 set. 2021 Uncategorized Extrem Tivissa No comments

Read more