Lo repte de Mallo

Tot va començar quan Mallo, Francesc Pujol, em va dir que al cumplir els 40 anys li agradaria sortir de seua casa de Tarragona i arribar al Pub 1907 de Benissanet. Jo al sentir-ho deseguida li vaig dir que l’acompanyaria.
Pos res, vam posar data i au a mirar quines possibilitats teníem per arribar a Benissanet fen una ruta xula i no molt llargaaaaaa!
Al final entre wikiloc, ruta del Carrasclet, Gr i Pr ens va sortir una ruta prou bonica i fàcil pel nostre avituallament mòbil.
Doncs divendres a la tarde agafem el tren direcció Tarragona per anar a dormir a casa de Mallo i la Mari, hi anem divendres per poder dormir una mica més. Però qui ho havia de dir,  l’Atletico va i guanya la Copa, au a dormir tard i poquetes hores. Dissabte sortim, cap allà les 6 de la matinada, de Tarragona direcció Constantí després cap a Reus i arribem a l’Aleixar. Primer avituallament, quilòmetre 28’5 i les 9:15.
El proper avituallament ja seria l’hora de dinar, però abans teniem que pujar cap Alforja, l’Ermita de Puigcerber (amb vistes molt boniques de tota la costa) i el coll de la Teixeta. Segon avituallament i dinar, quilòmetre 47’8 i les 12:20.

Seguim el Gr-7 i la propera població que ens trobem és l’Argentera, que després d’una bona pujadeta arribem a dalt del parc eòlic de Pradell. A partir d’aquí, encara que queden molts quilòmetres, ja es una altra cosa sempre veient la Ribera al fons.
De dalt dels molins baixem per un sender directe a la Torre de Fontaubella, on parem a fer una cervesa al bar i esperar que pari de ploure i pedregar!!! Tercer avituallament, quilòmetre 60 i 14:45.Després de 10 minuts dins del cotxe-avituallament sortim direcció Marça, on ens espera una sorpresa moltagradable……Narcis i Edu (o Carlos Sainz i Luís Molla) moltíssimes gràcies per la visita. Quart avituallament,quilòmetre 65 i les 16:00.

De Marça fins a Capçanes hi anem per un sender molt divertit, pujem, baixem i creuem un barranc amb aigua fins als genolls.Cinqué avituallament, quilòmetre 70’8 i les 17:30.
A partir d’aquí només trepitjem camí, pista i carretera. Arribem a la Serra d’Almos. Sisé avituallament, quilòmetre 78’3 i les 18:30.
De la Serra baixem pel camí de les planes, per davall de Darmós i arribem al penúltim avituallament Mora la Nova.Quilòmetre 88’2 i les 19:50.
Els últims quilòmetres eren ,després de creuar el riu pel pont nou, pel camí de les Senies. Després de tot el dia el cap i les cames començaven a anar cadascú pel seu compte…….fins que sentim un cicliste que comença  a cridar-nos i a donar-nos ànims, qui havia de ser: el gran Kiprono! Gràcies Tomas. Amb ell arribem a l’entrada de Benissanet, però el nostre objectiu era arribar al Pub 1907 i al arribar davant de l’ajuntament ja comencem a sentir gent que ens aplaudia. Sí, repte assolit i rebuda triomfant.
 Moltíssimes gràcies a tots pels ànims i seguiment.
Ah i últim avituallament, amb gintonic inclós, quilòmetre 94’3 i les 20:35. Total 14:30.
Pos au, una altra aventura al sac. I com sempre amb la tot terreny de la Berta i la dona que te més paciéncia la Heura.
I si no ho sabieu, Mallo només havia arribat a fer abans 35 quilòmetres i com a màxim unes 4 horetes. Un megacrack, moltes gràcies a tu i la Mari per tot el dia que vam passar.
Salut.

via Extrem Team Tivissa

by Extrem Team Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors