Sense cursa


Avui havíem d’anar a Benissanet per participar a la Cursa de Resistència que organitzen per Sant Antoni però quan ja ens començàvem a vestir ens arriba el missatge de que la prova s’ha suspès i es realitzarà el proper diumenge 27 de gener. Hem suposat que potser hi havia massa fang o el vent era molt fort, vaja, una cosa de bastant magnitud. I ara que fem? Ja estem mig vestits, la bici a punt, son quasi les nou, no plou… Doncs res, anirem a fer un tomb pel terme que sempre va be.

I això es lo que hem fet: anar fins a Ginestar i tornar per Biscorn i el coll del Moro. No hem patit massa fred i tampoc no hem castigat massa el cos i a migdia ja érem a casa perquè no es queixi ningú. O sigui una sortida sense cap historia ni incident remarcable.

Ara esperem que el proper diumenge les coses surtin be i puguem, finalment, baixar a Benissanet, encara que si hem de fer cas del pronòstic del temps, potser haurem de baixar amb canoes en comptes de bicis.

via btt Tivissa

by btt Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

La Cursa... edició ESPECIAL 2021

Benvolguts i benvolgudes. Primer de tot us volem demanar disculpes per la immediatesa de donar a conèixer l’edició d’aquesta any 2021…

11 set. 2021 Uncategorized Extrem Tivissa No comments

Read more