Sense cursa


Avui havíem d’anar a Benissanet per participar a la Cursa de Resistència que organitzen per Sant Antoni però quan ja ens començàvem a vestir ens arriba el missatge de que la prova s’ha suspès i es realitzarà el proper diumenge 27 de gener. Hem suposat que potser hi havia massa fang o el vent era molt fort, vaja, una cosa de bastant magnitud. I ara que fem? Ja estem mig vestits, la bici a punt, son quasi les nou, no plou… Doncs res, anirem a fer un tomb pel terme que sempre va be.

I això es lo que hem fet: anar fins a Ginestar i tornar per Biscorn i el coll del Moro. No hem patit massa fred i tampoc no hem castigat massa el cos i a migdia ja érem a casa perquè no es queixi ningú. O sigui una sortida sense cap historia ni incident remarcable.

Ara esperem que el proper diumenge les coses surtin be i puguem, finalment, baixar a Benissanet, encara que si hem de fer cas del pronòstic del temps, potser haurem de baixar amb canoes en comptes de bicis.

via btt Tivissa

by btt Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more