Amb bici per La Marató


Avui hem anat a Móra per participar a la pedalada per recaptar fons per La Marató de TV3. Un gran dia i una molt bona causa.

Sortim 10 persones, puntuals a les 9, des de Tivissa. Ens separem en tres grups: grup senderiste cap a Banyoles, grup tranquil cap al camí de l’abocador i grup racing cap a Darmós. Quedem en trobar-mos a l’entrada de Móra per poder arribar tots en grup. Lo grup senderiste arriba primer i al cap de cinc minuts lo grup racing. Esperem una miqueta per si arriba lo grup tranquil però ja es quasi l’hora i decidim marxar cap a l’ajuntament, no sigui cas que ja hi siguin. I efectivament, allí estaven tan panxos. Bé, ja hi som tots. Foto de rigor de tots los ciclistes i mos preparem per gaudir d’una matinal de ciclisme amb tranquil·litat i molt bon temps. Hi ha gent de Móra, Gandesa, La Ràpita, Benissanet, Ascó… xiquets i xiquetes, homes i dones, molt bona tropa.

Los companys de la Penya han preparat dos recorreguts: un que va fins al Pas de l’ase pel costat del riu i un altre que va pel barranc de Perles i torna pels Roianos fins a trobar l’altre grup i fer la tornada conjuntament. Sortim a ritme tranquil i així anem tota l’estona, aturant-mos un parell de vegades per reagrupar-mos i passant-ho bé un dia en que lo més important és ser-hi i poder lluir lo mallot de La Marató que, per cert, va una mica apretat de talla. Abans de les 12 ja tornem a ser al punt de sortida i fem l’ultima parada per prendre un petit piscolabis que mos ha preparat l’Ajuntament de Móra. Una estoneta de descans i agafem les bicis per fer la tornada seguint la via del tren fins a Darmós i per les Rioles fins a Tivissa. A quarts de dues ja érem a casa després d’haver fet 55 quilometres que ni s’han notat. Bé, l’Andreu si que ho ha notat perquè se li ha afluixat lo pedal i ha hagut de fer l’últim tros de carretera caminant. Però, tot i amb això, ha sigut un gran dia.

via btt Tivissa

by btt Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more