3ª Marxa btt de l’auberge

Cinquena prova de la Xallenger i primera vegada que la cursa de Benissanet en formava part. Això es va notar en la participació que, segons fonts no oficials, va ser de 270 ciclistes. Entre aquests, 5 representants del Club btt Tivissa.
Naltros, com sempre, vam arribar amb temps de sobres i així mos vam estalviar los nervis de fer tard veient lo poc a poc que anava la cua de recollida de dorsals. Aquest punt s’hauria de millorar de cara a l’any que ve perquè no agrada gens haver d’esperar més de 10 minuts per recollir un dorsal. I no crec que sigui per pocs voluntaris, perquè hi havia molta gent a l’organització. De totes maneres, un dels avantatges de fer la cua va ser que vam poder menjar una mica de l’esmorzar que tenien allí preparat: donuts, madalenes de xocolata, coc rapit, pastissets… Energies per la cursa.
Es dona la sortida amb bastant puntualitat i travessem lo poble en direcció a la Serra de Cavalls. Agafem una pista que travessa bancals de fruiters  i oliveres fins arribar al bosc. Los primers 15 quilòmetres son de pujada constant. Desprès una bona baixadeta i a preparar-se per la pujada forta del dia, especialment l’últim quilòmetre amb unes rampes que semblaven del 30% encara que segurament només devien ser de la meitat. Un cop arribats a dalt, petita parada a l’avituallament i cap avall. A partir d’aquí mos esperaven 20 quilòmetres de baixada i pla i, lo mes important, s’havia acabat lo patiment. Vam començar a baixar per una sendera que desprès es transformà en pista i on la velocitat augmentava cada vegada més. Encara hi va haver un parell de llocs on vam haver de pedalar amb ganes perquè hi havia unes rampes curtes però molt exigents, especialment una al costat d’uns bancals que mos va fer baixar de la bici perquè era pujada amb corba a la meitat i tot lo terra era panal. Hauríem necessitat rodes de tractor per poder arribar dalt sense baixar de la bici!!
Un parell d’hores després d’haver sortit, tornem a ser a Benissanet però encara hem de fer los últims cinc quilòmetres pel mig d’arbres fruiters i pel costat del riu per completar un circuit molt rodador, amb poca sendera i poc asfalt. Finalment arribem a la meta i donem gràcies per no haver patit massa calor. I es que el dia va acompanyar: ennuvolat i amb una mica de ventet que va ajudar molt, sobretot als trossos mes durs.
A l’arribada mos esperava un bon got de cervesa ( o dos o tres) i una rostida amb pa torrat. La cervesa la vam agrair d’allò més però encara era una mica massa aviat per la rostida, o sigui que vam anar cap al poliesportiu a buscar la bossa d’obsequis. S’ha de dir que a Benissanet van ser molt generosos amb los regals: samarreta de record, gorra, una peça de ceràmica, una ampolla de vi i una caixa d’auberges o nectarines. I al damunt mos van tractar molt bé. Que més es pot demanar? Doncs res, una altra que repetirem l’any que ve.
Volem donar les gracies a tota la gent de Benissanet i a l’organització per un matí  fantàstic.
I ara a descansar de curses fins al setembre quan tindrem les dues ultimes d’aquesta Xallenger: Camí de Sirga i A per la Cabra.
Mentrestant naltros farem la Pedalada Popular diumenge i mos prepararem per les festes de Sant Jaume.

via btt Tivissa

by btt Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

La Cursa... edició ESPECIAL 2021

Benvolguts i benvolgudes. Primer de tot us volem demanar disculpes per la immediatesa de donar a conèixer l’edició d’aquesta any 2021…

11 set. 2021 Uncategorized Extrem Tivissa No comments

Read more