1ª Pedalada Popular

Diumenge vam inaugurar los actes de les Festes Majors amb la 1ª Pedalada Popular que va tenir més participació de la que esperàvem i, sobretot, molta gent jove que de ben segur trobarem d’aquí no gaire pels camins i senderes del terme. Degut també a aquesta presencia de xiquets, vam decidir canviar el recorregut que teníem previst perquè el vam considerar massa dur: en comptes d’anar per pistes, vam fer un tomb pel poble i per la carretera vella. Tot i així, encara hi va haver algú que es va perdre i altres que van esbufegar a base de bé. Vam acabar a la Fotx on teníem preparat un petit refrigeri i on es va realitzar el concurs de lentitud amb grans demostracions d’equilibri per part de tothom, especialment los més veterans. Menció especial pel Xut i els seus botets al mes pur estil freeride. Per finalitzar la trobada, es van donar els premis al tercer d’últim, penúltim i últim del concurs. Desprès, alguns que no n’havien tingut prou van decidir anar a fer un tomb cap a Darmos, altres cap a les Moles i la majoria cap a casa pensant en l’edició de l’any que ve que esperem sigui encara més lluïda i amb més participació.
Moltes gracies a tots los participants i bones Festes Majors a tothom!!

via btt Tivissa

by btt Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

La Cursa... edició ESPECIAL 2021

Benvolguts i benvolgudes. Primer de tot us volem demanar disculpes per la immediatesa de donar a conèixer l’edició d’aquesta any 2021…

11 set. 2021 Uncategorized Extrem Tivissa No comments

Read more