IV Duextrem

Hi ha moments, en una cursa, que penses “ Que hi faig jo aquí, patint sense necessitat? Amb lo be que estaria a casa o a la platja. No em tornareu a veure més lo pel per aquí” I acabes la cursa i tots aquests pensaments desapareixen i ja fas plans per l’any que ve per tornar-hi mentre et menges un tall de pa amb baldana i una cervesa.
Doncs això és una mica lo que va passar ahir a la IV Duextrem d’Amposta organitzada per la gent de Montbike.
Arribem, com sempre, amb temps de sobres a la finca del Cabiscol, un lloc fantàstic damunt d’Amposta amb un petit llac, ovelles, cavalls i maduixots al costat del camí que feien molt bona pinta.  Anem a recollir lo dorsal, però abans veiem passar als de l’Extrem Team que han vingut a participar a la cursa de muntanya i que tenen la sortida a les vuit del matí. A dos quarts de nou surten los participants de la marxa mentre naltros mos mengem uns talls de coc rapit i coca farcida de cabell d’àngel boníssims. Amb les piles carregades mos preparem per sortir al galop darrere d’un cavall com es habitual a la Duextrem. I també com es habitual, desseguida hem de baixar de la bici per fer la primera pujadota de sortida de la finca que mos porta a un camí asfaltat i a rodar. Fem un petit tomb que és nou d’enguany i que mos torna a la finca. A partir d’aquí, com sempre: amunt i avall, amunt i avall. Fem trossos molt rodadors per pistes i camins asfaltats, senderes de pujada, senderes de baixada, barrancs eterns que no s’acaben mai, que fan que la sensació de calor sigui molt alta i que ajuden a pensar en allò que he dit al principi. Sort que hi ha molts avituallaments que ajuden a passar-ho millor. Repetim alguns trossos de la cursa de Santa Bàrbara però al reves: allò que va ser pujada ara és baixada. D’això se’n diu amortització de territori. La part final del recorregut mos fa entrar a Freginals per una pujada matadora i tornada cap al Cabiscol amb la ja coneguda pujada del camí asfaltat per on havíem passat feia unes tres hores. Arribem uns millor que altres i directes a per la cervesa que ja sabíem que trobaríem. Després la teca i a comentar la jugada, saludar als de l’Extrem que, com sempre, han fet molt millor paper que naltros amb la mega crack Thais arribant primera. També saludem al Xut i l’Yrene que han vingut a portar la copa que va rebre en nom de la Xallenger com a la millor iniciativa esportiva de l’any. I ben merescuda.
Tornant cap al poble parlàvem del gust que dona baixar a fer la Duextrem: organització impecable, recorregut ben marcat i on et tracten de meravella: la cervesa no s’acaba mai!! I s’ha de tenir en compte que organitzen quatre esdeveniments alhora: duatló, cursa de muntanya, marxa i cursa btt. Recomanable al 100%. I com sempre diem, encara que tinguem pensaments contraris en alguna fase de la cursa, l’any que ve tornarem. Felicitats una vegada més.
I aquesta es la classificació dels membres del club:
Victor       57        2:41
Josep       58        2:41
Ferran      105      3:13
Angel       115      3:17
Jaume      122      3:25
I ara a descansar fins lo 8 de juliol que anirem a fer los Senders del Dip. Aquesta cursa no forma part de la Xallenger però mos fa molta il·lusió participar-hi i servirà d’entrenament per la cursa de l’auberge a Benissanet la setmana següent. Aquí si que patirem…

via btt Tivissa

by btt Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more