II CURSA CAMÍ DE SIRGA

Aquest any, els amics de Móra d’Ebre organitzen la II CURSA CAMÍ DE SIRGA i han decidit organitzar-la des d’un lloc privilegiat i de gran estima per tota la gent de Mòra d’Ebre com es el paratge de Sant Jeroni.


Segons informen al seu blog, han triat aquest lloc per oferir a tots els participants de les diferentes modalitats de cursa un lloc ideal per poder gaudir de la natura amb tota la seva tranquilitat….


Al peu de la Picossa, Sant Jeroni i Santa Madrona formen part d’un paratge ideal com a zona d’acampada i lleure, sota l’ombra dels xiprers centenaris.Si encara no heu decidit que fer el cap de setmana del 14-15 de juliol, ja ho sabeu a Móra:


http://cursacamidesirga.blogspot.com.es/via Extrem Team Tivissa

by Extrem Team Tivissa

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors