ESCALADA PER ALS MÉS PETITS

Època de canelons i turrons però nosaltres seguim donant canya, i aquest cop, en col·laboració amb el Parc de Nadal que s’organitza el nostre poble, hem montat un circuit d’escalada per iniciar als més petits en aquest món. De nou, qui més disfruta de l’activitat som nosaltres, que com a nens xalem buscant tal·lusos, lligant cordes, fent nusos i utilitzant mosquetons i vuits.
Quan ells arriben, estem fins i tot inquiets, a veure si els agrada, si se’n surten d’aquell pas, si els costarà enfilar-se per aquí, rapelar per allà… Amb el casc i l’arnés ficats s’enfilen amunt, sense por, pels diferents circuits que tenen montats. Quan són baix se’ls escapa la rialleta de sentir-se grans escaladors i haver superat amb èxit les grans parets a les que s’han enfrontat.
Satisfets de gaudir amb ells de la muntanya, esperem seguir fent-ho en aquest nou any que hem començat.

Salut i muntanya, i Feliç 2012 a tothom!

1 Comment

  1. Maria

    Vam disfrutar!!!tant o més que els nens, jijii! A ver quan es el pròxim evento!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

La Cursa... edició ESPECIAL 2021

Benvolguts i benvolgudes. Primer de tot us volem demanar disculpes per la immediatesa de donar a conèixer l’edició d’aquesta any 2021…

11 set. 2021 Uncategorized Extrem Tivissa No comments

Read more