TRIATLÓ DE XERTA 2011

Després de portar uns anys amb ganes de fer-la i no poder per diferents circumstàncies, per fi avui he participat a la 13a edició de la Triatló de Xerta, un clàssic als estius de les Terres de l’Ebre i la meua primera triatló.

Ja feia uns dies que havia enredat al Quim (un amic de Berga) i a la Thais perquè també baixessin a fer-la. Los 3 mos estrenem en triatló!
Avui doncs, tocava matinar, esmorzar bé, disfrassar-nos (amb la Thais encara ahir parlavem que si malles o culotte, que si top o samarreta………..) i baixar cap a Xerta. Un cop allí, recollida de dorsals, portar les bicis al puesto de la transició i preparar-nos per la sortida.
A les 10:05 hores i amb els nervis a flor de pell, donen la sortida d’una manera mooooolt original (un dels organitzadors es tira de “bomba” al canal! jejeje).
A partir d’allí tenim pel davant 800 metres nadant canal avall, 14 kms de BTT pujant fins a les obres del canal i baixant per la pista de la baixada dels bous (o algo així…….) i 3,4 kms corrent pels camps de taronges dels voltants.
Destacar i agrair el suport i ànims de l’Adrià, l’Àngels (ha fet moooltes fotos que penjaré quant les descarreguem), Xavi i la Berta (amb qui he fet l’arribada!)
Evidentment, cadascú ha fet la seua triatló:
La Thais, una crack, queda 3a de les xiques amb un temps de 55 mins.
El Quim també ho fa mooolt bé i fa la triatló en 1:01 mins.
Per últim, una servidora, que tenia com a objectiu acabar, acaba amb un temps de 1:16 mins. Mooooooolt contenta i sense mal de genoll!
Conclusions:
una experiència molt xula
he d’entrenar més i millor i recuperar el genoll
he de buscar altres objectius i tornar a fer alguna triatló
Ara uns dies de vacances i entrenos al Berguedà, que Xavi fa Cavalls del Vent a l’octubre i nem a fer proves pel terreno.
Salut i cames!
Heura

3 Comments

  1. Thais

    q divertit! salut i cames…i un mallot-xaxi-piruli x fer triatlonssssss!

  2. Maria

    Moltes felicitats campeones i campión!!!!!!segur que s' ho vau passar pipa!!!

  3. HEURA

    Maria!!!!! A la proxima tu!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more