II MARXA DE BTT L’AUBERGE

L’any passat ja la volia fer però el meu genoll no m’ho va permetre, així que aquest any encara tenia més ganes de fer-la.
El genoll no està al 100 % però de moment vaig fent i posant-me en forma.
Feia uns dies havia anat amb Joan Clua a provar el circuit i tot i que mos haviem liat una mica i haviem acabat tornat al poble per carretera, em servia per tenir una idea del que m’esperava.
Després d’una nit de dissabte mogudeta (la Berta no estava gaire fina i, a més, vam tenir tormenta d’estiu), a les 7 hores del matí em desperto i sorpresa….. no hi ha llum! Au pos! bona manera de començar el dia!
Em poso el traje bettetero i cap a l’ajuntament, punt de trobada, entrega de dorsals, esmorçar, sortida i arribada de la maxa ……..
A les 9 del matí es dona la sortida. En total, uns 140 participants, entre els que hi ha 4 extremeros (Joan Marc, l’Angel, Joaquim i una servidora).
Jo darrere i xino xano, anar fent. Vaig fent sola durant uns 10 kilòmetres, però a partir d’alli, comparteixo marxa amb Josep d’Amposta, que resulta que té familia a Tivissa així que ja tenim conversa pel que queda de recorregut……
El cicuit està prou bé, recorrent la part del terme de Benissanet que va cap a la Serra de Cavalls (els de la marxa de 40 kms hi arribaven) i tornant pel Kàrting, amb bastanta pista, pujades i pujadetes, baixades i algunes senderes (algunes tenen tela, sobretot les baixades).
Al final, 27 kilòmetres, 2:25 hores, caloreta, bons regals (caixa de nectarines de GinesGon, samarreta, vi….) i bona companyia.
Ah! a la mateixa hora però a Capçanes, hi havia alguns extremeros corrent. Em consta que Tomas i Gonzalo estaven per aquelles terres suant la cansalada. I també m’han dit que haurem de fer un nou fitxatge, no Sonia? Debut a la marxa de 10 kms amb podi inclòs! Quina crack! Enhorabona!
El finde que ve li toca a Xavi. Farà la cursa de muntanya del Llop. Dissabte a les 14:30 hores del migdia. Estan bojos!
Au, salut, cames i kms.
Heura

1 Comment

  1. Thais

    mitela ella com engull km! qui mos fa cinc cèntims de cpç? xavi, lo llop tagafi confessat! sisisi hi ha extremeros x tot arreuuuuuuuuuuuuuu, q guai!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors