Paaaapaaaaaaaaaaa!!!!!!

Unes setmanes abans de Setmana Santa la Maria li diu a l’Heura: Pregunta-li a Xavi si vol fer la marxa de Llançà, una marxa de resistència de 80 kms que dóna la volta al Cap de Creus.
Ho miro i veig que son 80 quilòmetres…. Sense pensar li dic que sí.
Divendres marxem cap a l’Empordà, la Berta, l’Heura i jo. Allà ens trobem amb la Maria, Ricard, l’Anna, Issac, Vinyet, l’Alex, la Mireia, el Marc i la Leti i amfitrions el Jordi, la Marta i el petit Guim. Aquella tarde fem dos briefings, lo bo que va ser lo nostre a l’alberg i després l’oficial que va ser un pal. Total, que si en una cursa de 20 ja no sé per on passo, amb 80 ni us dic.
Dissabte 6 del matí, esmorzar amb un grup de 50 vascos que anaven a pujar lo Puigmal, últims preparatius i a les 7 quedem a la platja de Llançà. Després de tota una nit plovent pensavem que lo millor era quedar-nos al bar que feiem lo café. Però a les 8 tots estavem trepitjant sorra per començar la cursa.
Los 80 quilòmetres consistien en donar una volta (bucle) de 23 quilòmetres que tornaves a Llançà i la resta pel Parc Natural del Cap de Creus. La primera part de la cursa (uns 30 quilòmetres) era on hi havia la major part del desnivell, la resta era bastant variat amb senders, pistes,carretera, escales, cami de ronda…
Com que lo dia abans vam estudiar tot lo tema logístic personalitzat per la cursa, els avituallaments no van poder ser millor. Al tercer quilòmetre ja teniem a l’Anna preguntant si necessitaves alguna cosa i a partir d’allí cada vegada que trobàvem un avituallament lo primer que sentia era: Paaaapaaaa!!
Pel que fa al recorregut i organització va haver-hi de tot, recorregut amb unes vistes increibles i unes caletes impressionants i voluntaris amb moltes ganes però amb un marcatge del recorregut bastant deficient.
Total que vaig acabar els 80 quilòmetres en 11:16 h. molt content i agraït a l’avituallament mòbil que ens va anar seguint durant tot el recorregut i al Marc i l’Isaac perquè sense ells segur que m’hagués perdut per algún racó d’aquells.
La Maria i el Ricard van acabar també molt contents, però una mica més cansats…
Ah, si heu d’anar per Llançà pareu a l’Alberg Estació que us atendran de maravella, gràcies!
La propera, la marxa del Dips a Pratdip.
Salut

5 Comments

 1. GinesGon, la fruta del campeón...

  Ostia Alonso!Ets un crack!Quin paio!

 2. Thais

  des d'avui mateix, per mi deixes de ser mortal!

 3. xavi

  xecs! no serà per tant!!
  Això de tenir a la family als avituallaments et fa correr més!
  salut

 4. Maria

  Felicitats Xavi vau fer un carreron!! Ricard i jo vam disfrutar molt, menos al final!!! Però buenu, segur repetim l'experiència de KM!

 5. Simó

  Òstia, acabo de trobar aquest blog de casualitat, jo vaig entrar a la meta amb tota aquesta gent. Bona cursa.
  Merci per estiar-me fins al final.
  Salut Xavi!!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

La Cursa... edició ESPECIAL 2021

Benvolguts i benvolgudes. Primer de tot us volem demanar disculpes per la immediatesa de donar a conèixer l’edició d’aquesta any 2021…

11 set. 2021 Uncategorized Extrem Tivissa No comments

Read more