Sortida per la Serra de Llaberia

Dissabte a les 8 del mati havíem quedat al camp de futbol un comando extremero per anar a pegar una volta per la Serra de Llaberia. El grup estava format per Olesa, Gonzalo, Joaquim, els germans Alonsos Xavi i Eduard, la Thais i jo mateix.

A les 8:30 aproximadament arribàvem al poble de Llaberia( 680 metres) on varem deixar el cotxes. Vam emprendre la ruta a ritme suau direcció la Miranda (912 metres) per la pista forestal que arriba fins el radar meteorològic. Vam baixar per un corriol molt divertit i empinat que passa per dins d’una obaga molt frondosa fins arribar al Coll del Guix (626 metres). Ens desviem a la dreta pel camí forestal (GR7) direcció la població de Colldejou, que des d’aquí vam deixar la pista per continuar per la sendera direcció l’Argentera i uns quants kilòmetres mes endavant agafem a ma esquerra la sendera que puja cap a la Mola de Coll de Jou GR-92 (em sembla), aquesta sendera pujava per una espectacular tartera fins arribar dalt al altiplà de la Mola (914 metres). Des d’aquí varem contemplar de les vistes que ens ofereix aquest lloc ja que el dia no acompanyava massa, hi havia molt poca visibilitat, no tant sols es veia el Montsant. En fi i tindrem que tornar un altre dia. Desprès de tot això vam donar tota la volta a la Mola fins arribar a la sendera que baixava al Coll del Guix novament, girem a la dreta agafant la pista direcció Falset i uns quilometres mes endavant agafaríem la sendera que puja per la Portella dirigint-nos finalment a Llaberia.

Al final unes 3 horetes 17,5 Kms i uns 1000 metres positius de desnivell aproximadament. Bona curtida per un cap de setmana sense curses.

Deixo unes quantes fotos fetes amb el movil…

By Adrià

5 Comments

 1. Koanito

  Hola nois/a
  Molt xula aquesta ruta per Llaberia-Mola Colldejou. Me l'apunto per fer-la en solitari o acompanyat per vosaltres.
  Força XTT
  Pensa en verd!!
  Salut

 2. HEURA

  Jejeje. Molt bona Joan.

  Adrià, que guai! quina ruta més xula! a vere si m'hi poso i algun dia us acompanyo

 3. xavi

  Hola xecs!
  Bona sortideta la del dissabte. Tenim que repetiu i fer-la més llarga!
  salut

 4. HEURA

  Eic,

  Estes pujades semblen les del Vertical de GranValira, no??

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors