SALOMON XM DUATHLON SERIES BY BUFF

Hola esparracats de la muntanya!!!! (també inclou a les esparracades, eh!! jejeje)

Ja tenim aquí el calendari del campionat de duatlons d’alta muntanya, Salomon XM Duathlon Series By Buff. Aquest any la població d’Espot serà la novetat destacada, des d’on es donarà el tret de sortida al campionat el 3 de juliol. La següent, es celebrarà a la comarca del Ripollès concretament a la població de Vilallonga de Ter el 5 de Setembre i per finalitzar el campionat, és celebrarà el mitic Duatló de Nuria el 26 de Setembre.

Aquests dualtons estan estructurats de tal manera, que el primer tram es amb BTT, el segon tram es a RUN i l’últim es amb BTT. A destacar que les tres proves del campionat tenen la mateixa estructura de competició, BTT+RUN+BTT. Tot això transcorre pels millors paratges dels Pirineus coronant la cota del 3000 metres d’altitud.

Des d’aquí us vull animar a participar alguna d’aquestes proves per gaudir de noves experiències y reptes personal, com completar tot un Duatló d’Alta Muntanya.

By Adrià
Sabata plana arran de pedal i gaaaaas!!!!

Informació extreta http://www.ocisport.net/

1 Comment

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors