La cosa fa patxoca. Projecte XTT v2010

Bueno desprès d’haver participat a les 2 primeres curses del Circuit de les Terres de l’Ebre, Benifallet i Ginestar.
Aquesta ultima, el projecte Extrem Team Tivissa ja comença agafar forma i força!!! Com diria Pep Guardiola ” fa patxoca “. on no???

Ara ens toca anar a Miravet!!! Que de ben segur que gaudirem d’una gran festa i haver si podem recollir un grapat de punts més i pot ser el pernil jejeje, no Maria?? jejeje

I per una altra banda us deixo d’informació rebuda de les “Trekorientacio” que organitzen els de Dracactiu (http://www.trekorientacio.com/):

Estimats Trekers!
Us informem que ja tenim les dates per les trekos d’aquest nou any!!
El 25 d’abril el Bosc de Poblet tornarà a ser el lloc de trobada de tots els fans de la Treko, que també podran gaudir de nou de la Treko Bellmunt i Almenara al setembre!
En breu obrirem les llistes d’inscripcions per la primera prova i us farem arribar tota la informació i novetats, però ja podeu començar a guardar la data a les vostres agendes!!

Ens veiem aviat!!

Organització de la Trekorientació a la Ruta del Cister 2010

Jo personalment penso que es una molt bona opció per iniciar-te amb el tema d’orientació, estan molt bé n’hi ha per tots els nivells. Fa dos anys la Thais i jo hi varem participar, i mos ho varem passar molt bé. Haver si aquest any hi tornem… bueno tindrem que mirar el calendari. jeje No dubteu en provar-ho!!

Salut i cames, “Piensa en verde”

By Adrià

5 Comments

 1. HEURA

  I tant que fa patxoca!!!!

  A vere si equipem a tothom aviat i encara en farà més!

  Salut

 2. thais

  Iep! està molt guai lo de la treko, jo hi vull tornar! Heura, t'apuntes o q? venga vaaaaa que amb l'Adrià no hi vull anar q té el sentit de l'orientació atrofiat i m'acaba fent passar xl mig dels argilagars! jajaja és una mica broma (lo d'atrofiat), xo tmb una mica veritat (lo dels argilagars);)

 3. koan ito r

  que guapos estan estos de verd, però falten algunes guapes…
  em pensava que los de Tivissa no tenien por als argilagars, jeje

 4. Rut

  Ui sí, a aquesta foto hi ha massa maxito, falta més color;) A Miravet, intentarem donar-li un toc femení!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors