La cosa fa patxoca. Projecte XTT v2010

Bueno desprès d’haver participat a les 2 primeres curses del Circuit de les Terres de l’Ebre, Benifallet i Ginestar.
Aquesta ultima, el projecte Extrem Team Tivissa ja comença agafar forma i força!!! Com diria Pep Guardiola ” fa patxoca “. on no???

Ara ens toca anar a Miravet!!! Que de ben segur que gaudirem d’una gran festa i haver si podem recollir un grapat de punts més i pot ser el pernil jejeje, no Maria?? jejeje

I per una altra banda us deixo d’informació rebuda de les “Trekorientacio” que organitzen els de Dracactiu (http://www.trekorientacio.com/):

Estimats Trekers!
Us informem que ja tenim les dates per les trekos d’aquest nou any!!
El 25 d’abril el Bosc de Poblet tornarà a ser el lloc de trobada de tots els fans de la Treko, que també podran gaudir de nou de la Treko Bellmunt i Almenara al setembre!
En breu obrirem les llistes d’inscripcions per la primera prova i us farem arribar tota la informació i novetats, però ja podeu començar a guardar la data a les vostres agendes!!

Ens veiem aviat!!

Organització de la Trekorientació a la Ruta del Cister 2010

Jo personalment penso que es una molt bona opció per iniciar-te amb el tema d’orientació, estan molt bé n’hi ha per tots els nivells. Fa dos anys la Thais i jo hi varem participar, i mos ho varem passar molt bé. Haver si aquest any hi tornem… bueno tindrem que mirar el calendari. jeje No dubteu en provar-ho!!

Salut i cames, “Piensa en verde”

By Adrià

5 Comments

 1. HEURA

  I tant que fa patxoca!!!!

  A vere si equipem a tothom aviat i encara en farà més!

  Salut

 2. thais

  Iep! està molt guai lo de la treko, jo hi vull tornar! Heura, t'apuntes o q? venga vaaaaa que amb l'Adrià no hi vull anar q té el sentit de l'orientació atrofiat i m'acaba fent passar xl mig dels argilagars! jajaja és una mica broma (lo d'atrofiat), xo tmb una mica veritat (lo dels argilagars);)

 3. koan ito r

  que guapos estan estos de verd, però falten algunes guapes…
  em pensava que los de Tivissa no tenien por als argilagars, jeje

 4. Rut

  Ui sí, a aquesta foto hi ha massa maxito, falta més color;) A Miravet, intentarem donar-li un toc femení!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more