I ELS GUANYADORS ABSOLUTS SON… DAVID I PAU

Collonut, es el que ens ve al cap quan pensem amb la cursa d’aquest diumenge… Com hem xalat tots plegats!!!

La Cursa d’enguany va començar a prepar-se durant l’estiu: diverses reunions van servir per millorar el traçat, la gestió d’inscripcions, fer les comandes de material, contactes… des de l’organització patiem pel mal regust pel temps de l’any passat, estavem una mica desinflats… a mitjans d’estiu vam fitxar un parell de megacracks, el Pau i en David, que malgrat estar d’expedició per alts cims, van motivar-nos a fer-ho tant bé com fos possible… i compartir-ho amb tots els amics que teniem plegats… que en son una pila…

Els dies previs, van ser els de mes feina: desbrossat dels nous trams, fer el marcatge, pujar aigua als avituallaments allunyats, muntar cordes, gestionar les inscripcions, recollida de material,… lo tipic.

I el diumenge: Cursa dedicada al parell de fanàtics de la muntanya, amb mes de noranta col.laboradors pels controls, mes de tres-cents participants, i una gentada acompanyant-nos a tots plegats.

La cursa, ja us l’hem explicat abans, un recorregut suau de principi, endurit a la segona meïtat on s’alternen trams de trotar amb zones tècniques, i de derrapada en algun sector… l’arribada una alegria pel cuerpo!!! Crits, ànims i un lot atapeït per passar els freds de l’hivern. El dinar l’endrapem amb satisfacció, un beure i la celebració del record de tots plegats d’aquest magnífic dia amb les families del Pau i el David.

Al final per als mes “cabres”, els merescuts trofeus: van fer uns temps que de dir-ho en una altra època ningú s’ho creuria.

Res mes, una abraçada als dos triumfadors de la jornada, mos veiem…

Ricard

1 Comment

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors