Nova adquisició Salomon Speed Cross

Feia uns quants dies que m’anava pel cap fer un escrit sobre el tema sabatilles de muntanya.

La meva ultima adquisició son les Salomon Speed Cross. Em sembla que és el que estava buscant des de fa molt temps. Ja que les Salomon X Pro 3D no m’han resultat molt agradables. La seva sola és duríssima, no amortigua gens, el seu grip(agarre) no es massa bo i la sola dura 2 telediaris. Tot això provat per terrenys abruptes i molt agressius, tal i com tenim a les nostres terres. Segur que amb terrenys com el Pirineu dona mes bon resultat.

Bueno,al que fa a les Speed Coss la primera impressió es molt bona. Ja que a la seva amortiguació es boníssima, te una sola molt tova. Una de les altres avantatges que li vec respecte a les X Pro 3D és que pesen poquíssim, son molt lleugeres. I pel que fa al ajust a la forma del peu, és perfecte.
Ja us contaré que tal m’han anat a la Senia.

P.D.: Espero que la gent es vagi animant fent petits escrits sobre les sabatilles que utilitzen.

Salut i cames!

By Adria

5 Comments

 1. reyes

  sento decepcionar-te , a lo millor a tu et van be peró jo les he provat i dos companys també i si tens el turmells una mica sensibles no agafen gaire i en una cursa técnica es gira el peu amb molta facilitat, estan be per a curses curtes, terrenys mullats però no técniques…. Igual a tu et van de conya….

 2. Pàmies

  Doncs jo m’he decidit aquest any a competir amb elles. Les vaig testar l’any passat sols en kms verticals, i la veritat es que costa avall tampoc van malament. La durabilitat ja la veurem de seguida que comenci a “apretar-les”, però aquesta magnífica sola desapareix gairebé només de mirarl-la!!
  Salut

  http://trailrunningmasvirgilicom.blogspot.com

 3. Davidph

  Que tal te han ido las zapatillas en la carrera Adria?
  Al final no te he visto y no te he podido preguntar. Y la carrera? que tal? seguro que bien. Nos vemos en la próxima.

 4. Adria

  Doncs les sabatilles han complit les expectatives que tenia amb elles. Lleugeresa, agarre, amortiguació i comoditat. Però continuo pensant que la sola no em durarà molt. David no vemos en Pauls, no?? La carrera me ha ido bastante bien (buenas sensaciones para ser una de 30kms), voy mejorando poco a poco. Un abrazo.

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors