De Llaberia a Tivissa pel cami ral

hola a tots,

El proper diumenge dia 7 s’ignaugura la recuperació del cami ral de Llaberia a Tivissa, que passa pel mas del Ramer, el Montalt, Capcir i Natocs. Es la via mes directa entre els dos pobles, sense tantes giragonses com fa el GR-7. La sortida consisteix en pujar en autobus fins al poble de Llaberia i retornar a peu cap a Tivissa. Es una bona oportunitat per conèixer el cami de baixada, els que ho vulguin poden anar més ràpid (secció sabatilla lleugera) i la resta dels mortals anirem a ritme de transport a bast. Pels de les sàrries la durada prevista es d’unes 4 hores, i els esventats ja m’ho direu…

No cal dir que cal anar preparats convenientment: xorisso, pa de quilo, bota de vi, bones espardenyes i barret de palla.
Sortida: a les 8:30 de la parada d’autobús de Tivissa. Cal inscriure’s previament a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament de Tivissa, Tel 977417551
Organitza: Consorci de la Serra de Llaberia i l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament
PD: els que volgueu saber com s’han fet els treballs de recuperació, el dissabte a les 19:30 fem una xerrada al Casal
Aupa, espero que s’hi apunti força gent Riki

3 Comments

  1. Kaviert

    Felicitatas per la feina feta!!

  2. Kaviert

    Felicitas per la feinada que heu fet!! ahir el vaig fer el camí amb Btt. i em va agradar molt! la senyalització vertical està bé, però trobo que en falta unaltra de més continuada, tipus pintura…és un camí que uneix terrenys molt bònics i ferèstecs, poc comunicats. Endevant per cuidar i recuperar part d'història nostra..

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors