III Cursa de Muntanya Alta Segarra 2009

Aquest diumenge m’entres uns extremeros estaven a la representació d’entitats de Tivissa uns servidors (Toneto, la Thais i jo) ens vam desplaçar fins la població de Sanahuja (comarca de la Segarra) on es disputava la 1era cursa del circuit català.

Bon de mati, ja estàvem a puesto i el termòmetre marcava 2 graus positius(joder quina rasca). Vam fer els rituals de sempre, anar a buscar els dorsals, xerrar amb alguns coneguts, etc. A les 9 amb punt es va donar el tret de sortida de les noies i a les 9:15 la dels nois.

Aquestos de la segarra ens han sorprès moltíssim, ja que van confeccionar una cursa bastant dura i ens van fer gaudir d’un magnífic paratge. La cursa va ser un continu puja baixa puja baixa… la gran majoria de kilòmetres van transcórrer per sendera.Del tema senyalització perfecte i avituallaments també salvo algun que te’l trobaves desprès de la pujada.

Les nostres classificacions van ser molt bones menys la meva. Personalment estic una mica desmoralitzat ja que porto unes quantes curses sense que no em passi res, sino es una cosa es una altra. No se, haver si aquest cap de setmana a Xerta canvia el meu rendiment i la sort. Bueno aquí us deixo las classificació:

Eduard Bordera 2:39:17 25e (G.Masc) 20e(Masc.Senior)
Adria Tomàs 3:11:33 95e(G.Masc) 72e(Masc.Senior)
Thais Pentinat 3:44:56 15a(G.FeMaster) 10a(Fem.Senior)

Salut i cames
Ens veiem a Xerta!!

By Adria

2 Comments

  1. Anonymous

    bona crònica Adrià!
    Enhorabona a tots!!
    A seguir entrenant i portant a l’XTT per tot Catalunya!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more