Setmana d’esquí a Tignes 2009

Bones extremeros and cia!

Dos integrants del Extrem Team Tivissa, la Thais i jo (adrià), varem fer una escapada del 24 al 31 als Alps Francesos, concretament a la població de Tignes, amb un gran complex d’esquí (Espace Killy, aproximadament 300 kms), una vila amb molta vida nocturna i amb molta gent jove.
El primer dia varem arribar sobre les 18 hores aproximadament on es podia apreciar que durant tot el dia havia estat nevant amb bastant intensitat. Varem descarregat tot el material al magnífic apartament, d‘uns 30 m2 jejeje
Varem sopar i havia a dormir perquè a l’un demà ens esperava el nostre 1er dia d’esquí.
Ens aixequem, mirem per la finestra i es podia aprecia el cel completament blau i que lluïa un magnífic sol pero amb una temperatura de -7 Cº. Desprès d’esmorzar ens calcem els esquis i agafem el primer telecadira i cap a munt. Tinc que reconèixer que el primer dia ens varem cansar moltíssim i ens costava respirar.
El segon dia va ser un dia grisot, frescot i nevadot. (com diu Tomas Molina) Jeje. Però igualment varem gaudir moltíssim. El tercer dia varem decidir d’anar a visitar la famosíssima vila de Chamonix (que la pròxima vegada que hi torni, serà per córrer el gran Tour de Mont Blanc). El quart, cinquè i sisè dia varem esquiar amb un sol esplèndid i gaudint d’unes magnifiques vistes del Alps, IMPRESSIONANTS! I el setè i últim dia va ser de vuelta pa casa, en aquest cas a Barcelona.
Aquest escrit es un resum molt resumit del que va ser la setmana. Ja que es va tractar d’esquiar, esquiar, esquiar i esquiar. Jejeje L’any que ve visitarem unes altres pistes d’esquí dels Alps.

I ara toca començar a preparar-nos a preparar físicament pel

Circuit Català de curses de muntanya i el Circuit de Terres de l’Ebre.

Apa fins aquí tot!

Salut i cames!

Adrià
P.D. Haver si pengem mes cròniques!! Que això esta molt parat…

2 Comments

  1. Bufal VORAÇ

    Carai! Quin luxe! Té que ser la reostia!
    Segur que amb 7 dies podieu fer una crònica de 20 pàgines.
    Ens veiem, com no, en el circuit de muntanya.
    Salut i potes!!!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors