CORRENT PER TIVISSA

Diumenge 16 de Novembre. Corrent per Tivissa
Gonzalo i jo vam quedar per diumenge al matí, per fer una volta pels camins de Tivissa, i fer-nos venir gana per esmorzar. A les 8 puntuals, ja erem al Camp de Futbol, fent els estiraments de rigor (menys dels que s’haurien de fer), i arrancant direcció Maula. Les fortes pendients del Coll de Maula fan que ben aviat ja ens haguem despreocupat del fred que teniem inicialment. Al arribar dalt al coll, comença la baixada, fins a la zona de les Coves. Abans, però , ens trobem a un grup de caçadors fent graellada de carn per esmorzar, abans de començar la batuda. Ens confirmen que no passaran per la zona que volem fer, així que, després de rebutjar la seva invitació (i no per falta de gana, però és que si parem i mengem, ja hauriem begut oli ), seguim el trajecte. Arribem a la cruïla de camins Rasquera-Ginestar-Tivissa , i tomben cap a Sex Domiti. Un altre dia ja farem una volta per la comarca. Passem per alguns trams de la cursa de Tivissa, fins que arribem a la zona propera a Sant Blai, que vol dir que s’apropa el final. La sortida ha estat molt amena, hem tingut el luxe de trobar-nos i xerrar 2 minuts amb el mestre Josep Mª Benavent, i la Reyes, que anaven a pujar a la Creu , i després de 1 h.50 min. de trajecte, hem recorregut 18 kms. de córrer constant, amb pendents i baixades, que ens han fet passar un bon tros del matí de diumenge.
Quan vulgueu, a tornar-hi. De recorreguts en tenim tants , que no ens els acabarem.
Salut a tots.
Joaquim.
P.D. No em sé tots els noms dels llocs per on vam passar, però segur que tots ja coneixeu la zona, i les possibilitats que ofereix.

5 Comments

 1. romario

  Aquest joaquim és de Tivissa o que?
  Es que el veig molt per allà a dalt! Quina enveja nois!!!!Salut

 2. Anonymous

  Osti Joaquim,valtros no pareu….això és bona senyal!!!!

  Pujant Maula,també us va adelantar un tot terreny que anaven uns boletaires professionals!!!! Vam omplir tots els cistells!!!! Iiiuuuju

  No es pot parar!!!!

  Ciao. Carles

 3. joaquim.

  carles, quan vulguis ja saps. Només cal quedar, fem uns kms., i després rostida de rovellons, ja, ja. Salut, amic

 4. joaquim.

  Aquest Romario, d’on és, que no el veig enlloc. Vinga, ànims, i aviat a tornar-hi. Un abraç, company. Salut.

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors