III CURSA DE MUNTANYA DE TIVISSA VISTA DES DE L’ORGANITZACIÓ

Un any més (i ja en van 3!) després de mesos preparant la cursa i un cap de setmana de no parar, ahir es va celebrar la Cursa de Muntanya de Tivissa.
Tot i no córrer (la cursa) són moltes les sensacions viscudes, tant els dies previs com el mateix dia de la cursa.
Els dies previs, per acabar de tenir-ho tot a punt pel gran dia i per saber si, el temps acompanyarà i es podrà celebrar la 3a edició de la cursa. Que si falta l’arc, que si plourà a bots i barrals i caldrà tenir preparat un circuit alternatiu, acabar de marcar el circuit, anar a buscar el menjar i la beguda …….
El dia de la cursa perquè, sobretot, els participants disfrutin del dia.
Són molts nervis que valen la pena per veure com la gent disfruta (i pateix) de les muntanyes de Tivissa. Unes muntanyes per on ahir van córrer uns 230 corredors i corredores que van passar per paratges tivissans com el Grau (antiga via romana), la Sabina de Polesso, el Pujador de la Conca, la ja mítica Serra de la Creu (ahir tapada per la boira), els Borjos, el Barranc de la Foig i la Llena.
I és molta la gent que es movilitza pel dia de la cursa. Per això cal donar les gràcies als organitzadors, als col·laboradors, als que s’encarreguen de la web i les inscripcions, als que van a la muntanya, als que es queden al poble, a les que fan l’entrega de pitralls, als speakers, als rostidors/es, als que fan los bocates per als voluntaris, als que porten dies desbrossant i marcant, als que van decidir el circuit, als que el dia abans preparen les bosses amb els obsequis pels participants i tot lo fato pels avituallaments, als que no hi van poder ser perquè esperaven a que Didac sortís (FELICITATS PARELLA!), als que fan fotos, als que animen, a les tancacurses (o basureres) ………. MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!!!!
Ah! I sobretot, sobretot, als participants! tots els que heu vingut feu possible que es celebri aquesta cursa, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Us hi esperem l’any que ve!

SALUT,CAMES I KMS!

6 Comments

 1. Xavi B.

  Hola ahir vaig corre la vostra cursa . Nomes vull felicitar-vos per tot el treball fet , encara que el temps no va ajudar a fer-ho rodo del tot.
  L’unic defecte si es pot dir aixi es el marcatge a la serra de la Creu que no es veia massa be per culpa de la boira la resta perfecte .
  Voldria preguntar si us vau plantejar canviar el recorregut de la serra de la creu pel mal temps?
  Durant el recorregut vaig sentir algu que renegava sobre aquest tema .

 2. Heura

  Moltes gràcies.
  Ja sabem dels problemes a la Serra de la Creu i ens sap molt greu, però no era possible canviar només aquell tram. Calia variar tot el circuit.

 3. David D

  E de felicitar a l’organització per treball realitzar!
  la ruta de puta mare i el temps va acabar d’acompanyar la cursa! anims per l’any que be! aqui estarem!

 4. joan fc

  Opinió sobre el marcatge de la Serra de la Creu:
  Sense boira la Serra de la Creu hagués estat correctament marcada, de fet és molt fàcil, sempre per d’alt de la cresta, quasi no fa falta ni marcar-la. Ara bé amb boira no veies la següent marca i la gent ansiosa i amb ganes de fer-ho bé tirava al recte, alguns fent-se “lo puta”. Jo mateix que em conec la Serra de la Creu perfectament em vaig deixar arrossegar pel grup de 6 corredors i vam tirar avall abans d’hora i vam haver de remuntar un altre cop. A més el voluntari que hi havia en aquest sector ens va dir que haviem d’anar sempre per d’alt.
  Hem de tenir en compte que fixar-nos amb les marques entre dins del joc de les curses de muntanya.

  Si us plau, pengeu les fotos amb més grandària que el picasa no se l’acabareu, si és pot…

  Salut

 5. Adrià

  Bones Joan F. les fotos les penjo jo, aquesta nit les torno a pujar amb més grandària. Es que es la primera vegada que penjo fotos a una galeria Picasa. Perdona per les molèsties…jajaja Que te vagi molt bé a Nuria, sort maquina!!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors