3ª Cursa de Muntanya

Ei, l’Edu m’ha dit quina cronica pot fer ell, i m’ha demanat que faci la meva.
Bé doncs sent realiste vaig sortir amb ganes de passam-ho bé i passant de l’Edu i l’Adrià que de moment, tenen un parell de martxes més que la resta, i havent preparat la cursa els tres ultims diumenges, però amb la novetat, que aquest és el primer any que l’entreno fent part del circuit, sense fer cap a Llaberia o Capçanes com l’any passat.
Eren les 9 i feia estona que estavem tots per la Foig fent fotos escalfament, petant la xerrada, a anant a fer un riu en grup.

Hora de sortir aquest any volia sortir més tranquil ja que el final era bestial, surto i intento anar detràs de Carles, portem un ritme similar i se que si vaig amb ell em controlare el ritme, a dalt al camí de Sant Blai em fico davant de Carles i continuo pel Grau però alguns corredors es fiquen entre els dos i el perdò del darrere però espero que baixant pels Fogassos m’antxampi, arribant ja al control em vec l’Edu caminat i coix, em diu que s’ha torçat el tormell i li pregunto que fa, primer em diu que no ho sap li dic que l’acompanyo però em diu que plega (encara va provar fins l’altre control, embustero), arriba Carles i em diu que té flató que m’espavili, bé m’he quedat sense companys, fico música i a seguir, Faig la Sabina de Polesso l’unic que m’animava era la baixada que hi havia , enfilo la Conca a peu i per dalt vaig seguint la gent aquest any he corregut més que altres edicions per la serra , la boira es fa cada cop més espessa, i fins i tot el grup de set ens despistem i em desoriento, sort que no anava sol encara hagués fet cap a l’Ametlla, poca estona desprès de passar pel costat de la Foradada m’enxampa Benavent i encarem la baixada, el vec tant embalat cara avall que dic es un bèstia però m’en vaig darrera d’ell va ser el moment que vaig disfrutar més vam deixar a tothom que portavem pel costat, i vam encarar els Borjos Benavent es va avançar cara amunt també em sembla que baixa, vaig baixant els Borjos i el vaig veient però un cop comencem la Garita, fico primera , reductura i parant a bufar, cada 10 metres, però tiro amunt que m’espera l’Alonso que ja fa estona a perdut una caixa de mitjanes, i lo més bonic baixar per la llena sen fa pesat per que em falten cames ja ni les noto. Un cop baix objectiu complert arribar, una bona dutxa i a esperar la propera edició. Ara tinc 10 mesos sabàtics.

Salut i Cames.
Toneto

3 Comments

 1. eduard m.

  Boooo Toneto bo!! Bona táctica la teua això de la música.. però no sabia que arribés “Radio Flaix bac” a la Sabina de Polesso!! Quin nivelazooo!! jejej!
  Felicitats per la teua cursa crack!

  Gràcies Toneto!

  salut i aprofita estos 10 mesos sabàtics! 😉

 2. Adrià

  Toneto!! Aiiiii si entrenessis. Estàs allí casi sense entrenar. Amb 3 dies ja en tens prou… Ets un fora de serie!
  Personalment penso que tindries que fer mes curses de muntanya i no esperar 10 mesos per donar molta guerra als de dalt!!!
  bueno tio cuidet!!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more