II CURSA DE L’ERMITA DE BARRULLES

Diumenge 3 d’Agost .
Aquesta vegada surto a les 7 del matí de casa, amb la única companyia de la injustament oblidada durant els últims temps, la nostra guia Baricentro. Destí : Capafons (Alt Camp), prop de Prades, on nostre senyor va perdre les espardenyes, i no s’en va sortir de trobar-les ningú.
Arribo ben puntual, a les 8:30 , aparco a l’entrada del poble, i em dirigeixo a buscar el dorsal. Junt amb el dorsal, bossa d’obsequis per anticipat. A destacar una dessuadora i un buzz. Torno al cotxe per deixar la bossa i preparar-me, i no em cal buscar, ja que trobo als companys del Extrem Team Tivissa, la nova fornada de corredors, el Jaume Rojals i l’Eduard Anguera (que tremoli Romario, que li puja competència …). Fem els comentaris de rigor sobre el nostre estat i les impressions de cara a la cursa, i fem temps fins a les 9:30, on després d’una presentació de cursa per part de la organització, puntuals fem la sortida.
La cursa transcorre per camins de muntanya principalment, amb poc tros de corriol, i algun tros d’inevitable asfalt. És una cursa molt ràpida, 9,3 kms. de pujades fortes i baixades pronunciades, amb tres avituallaments líquids molt agraïts, ja que el calor va ser molt fort. Així, sense temps a pensar gaire, passem al costat de l’Ermita de Barrulles, lloc d’on prèn nom la cursa, per enfilar els últims tres kilòmetres fins al poble. A destacar els últims 700 metres, una forta pujada que ens conduïa a la linea d’arribada. Al final, esmorzar, refresc i pastes per tothom, en quantitat. Bon ambient i ganes d’agradar per part de la gent que ho organitzava. L’any que vé, a tornar-hi, que a Capafonts hi ha bona gent. T
emps dels nostres corredors :
Joaquim 45 min. 51 seg.
Jaume 46 min. 48 seg.
Eduard 59 min

By Joaquim

2 Comments

  1. eduard m.

    L’enhorabona als tres! Cada any dieu d’esta cursa que l’esmorzar es una fartada.. l’any que bé no m’ho perdo (la cursa, que no l’esmorzar!!)

    Bonilla, dissabte t’espero a les 23h a la Baranova?¿

    salut!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors