IX MARXA NOCTURNA (TIVISSA – L’AMETLLA DE MAR)

Família,

Estes festes de St. Jaume abans de que l’alcohol mos afectés a la parla, uns quants extremeros/es vam proposar de fer la nocturna tots junts a modo d’entreno corrent. Que us sembla? Pot estar bé! Digueu la vostra i fem llista a vore quants som! Ánimos!
DADES GENERALS:
Recorregut: Tivissa – L’Ametlla de MarData: Dissabte 9 d’agost de 2008.
Distància aproximada: 33 KmLloc i hora de sortida- Plaça de l’Església de Tivissa a les 23:00 hores. ( Es recomana estar una hora abans)
Lloc d’arribada: Polisportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar.Durada aproximada: 6/7 hores.
INSCRIPCIONS
-Oficina de turisme de Tivissa, tel: 977417551
-Centre Excursionista Azimut
– Complexe esportiu, l’Ametlla de Mar-tel: 627799184fins al 8 d’agost de 19 a 21 i al correu: nocturna9@hotmail.com
– Polisportiu Municipal Galetet de l’Ametllatel: 977456811 ( de 17 a 20 hores)
Data límit d’inscripció: 08/08/08. Els menors de 16 anys haurán d’anar acompanyats i els de 16 a 18 anys hauran de portar una autorització dels tutors, els quals serán en tot moment responsables del comportament dels menors. La quota es pagarà en el moment de formalitzar la inscripció. Les persones que ho facin per telèfon o correu electrònic, primer faran l’ingrés al C. de Caixa Tarragona “2073-008-24-0100108335” o de la Caixa “2100-0176-81-0100605640”, en concepte de “marxa nocturna” i especificant el nom de l’inscrit/s.
Posteriorment s’haurà de notificar al C.E Azimut les dades de l’ingrés i les dels participant/s ( nom, DNI, telèfon, edat, adreça, i si s’està federat), mencionant si s’escau la reserva de l’autobús. Abans d’iniciar la marxa caldrà presentar el justificant d’ingrés de la quota i la credencial federativa ( qui la tinguin).
PREUS:No federats: 12,5 eurosFederats: 8 eurosSocis C.E Azimut: 6,5 euros.Servei de bus( opcional) 6 euros.
A TENIR EN COMPTE:Es recomana portar aigua, tot i que al llarg del recorregut trobareu tres avituallaments amb menjar i begudes.Cal portar frontal o llanterna amb piles de recanvi.Hi haurà un servei de cotxe escombra als punts d’avituallament. En cas de retirada, s’ha de donar avis en aquests punts.A l’arribada hi haurà la possibilitat de dutxa i pernocta al polisportiu Galetet.Atès que la marxa passa per alguna propietat privada, preguem que no es cridi i es respectin els llocs per on passi.Les deixalles s’han de llençar als avituallaments.La inscripció contempla el pagament de l’assegurança obligatòria de la FEEC.
I COM SEMPRE, A L’ARRIBADA HI HAURÀ XOCOLATADA!!
El C.E. Azimut no es responsabilitza dels accidents/incidents que puguin esdevenir i siguin aliens a l’organització.
By Eduard M.

4 Comments

 1. Extrem Team Tivissa

  LLISTA: – eduard m.

 2. extremteamtivissa

  LLISTA:
  – eduard m.
  – adria
  – thais

  … venga extremeros apunteu-se!!

 3. quien avisa no es traidor...

  el dia 8 s’acaba el període d’inscripció!!!!! No vos encantiu!!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors