EXTREMEROS A ANDORRA

Aquest cap de setmana, amb l’excusa de les Gore Tex Series a Grandvalira, un grupet d’extremeros hem passat el finde al país veí, Andorra.
L’aventura comença divendres a la tarda, quant la Maria i jo anem a comprar l’avituallament líquid i sòlid d’aquests dies (no fos cas que passessim sed o gana) i continua a primera hora del matí de dissabte, quant emprenem el viatge cap a Canillo perquè Xavi corria el VK a la tarda i haviem de ser a puesto per dinar (algú vol tallarines? crec que n’han sobrat, no??!!) i descansar una miqueta abans de les 5 de la tarda, hora en què es començava a donar la crono-sortida als participants que havien de recòrrer un VK de 935 metres de desnivell positiu en 3,8 kilómetres. Los altres 5 vam fer d’animadors oficials durant els 55 mins en que Xavi va estar corrent-caminant i, a crit de “romario, romario”, “amunt, amunt” i “venga xavi que això ja està”, no vam parar de cridar i animar, fos des del telecabina, des de la cadira o ja al cim esperant que arribes.

De tornada a l’apartament, banyet a la piscina-jacuzzi de les instalacions de l’hotel uns i cerveseta al pub els altres i cap a l’entrega de premis i sorteig de material. Per variar, no mos toca res i veiem com són els altres els que marxen amb jaqueta nova, polaines, etc, etc. Per això, un cop acabat tot este tinglado, esperem l’arribada de Ricard i….. a sopar! que hi ha gana i s’ha d’anar a dormir aviat.

Diumenge mos retrobem a les 8 del matí per esmorzar i tornar a les muntanyes, la majoria a córrer la VR i una servidora a fer fotos i animar.
A les 9:30 es dóna la sortida a les xiques i tots animem a la Maria, única representant femenina de l’ETT. Un quart d’hora més tard, surten els nois (Carles, Jaume, Ricard, Eduard i Xavi) i comencen a recórrer la VR de 16,5 kilómetres de recorregut i 1.350 metres de desnivell positiu amb sortida en linia desde Canillo a 1.530 metres i arribada al Pic de Maians a 2.466 metres. El recorregut de la carrera és molt variat i té diversos trams molt diferenciats i típics del pirineu (bosc, prats, collades i vistes panoràmiques).
El primer en arribar, després de només 1:35 hrs, és l’Agustí Roc (impressionant!). Els nostres van arribant entre les 2:19 i 3:09 hrs.
Un cop a Canillo de nou, dutxeta al Palau de gel, sorteig de nou (mos toca pero com si no ….. un bidó d’aigua!), pasta party i cap a casa (passant primer per algunes botigues andorranes i fent el gasto de rigor).
Cap de setmana de curses i rialles que, crec, hauriem de repetir més sovint. Que creieu?

Salut, cames i kms

By Heura

2 Comments

  1. joaquim

    molt bé, nois, felicitats a tots per la vostra actuació, en especial als “nous”. Romario ja ens té acostumat a aquestes marques, hem de recordar que té un bon esparring per entrenar. Apa, Salut a tots.

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors