TRAIL L’AMPOLLA – L’AMETLLA DE MAR

Com que en esta vida no tot és córrer i anar de curses, fa uns dies vam decidir fer una sortideta apta per a tots els públics i anar al Baix Ebre a fer el GR que hi ha entre l’Ampolla i l’Ametlla de Mar.

Així és que, cap allà a les 9 hrs. mos trobem a l’Ametlla uns quants extremeros/es, per agafar el tren fins a l’Ampolla i començar el nostre recorregut. Comencem a caminar a les 10 hrs del matí i, després de deixar enrera l’Ampolla i les moltes urbanitzacions que hi ha al seu voltant, emprenem el nostre camí de ronda cap a l’Ametlla.
És un recorregut d’uns 17 kms que voreja tota la costa mediterrànea que tenim tant apropet de casa. Un paisatge molt xulo (cales, caletes i vegetació típica del mediterrani), un temps fantàstic (primer banyet de la temporada per 4 atrevits i esquenes rojes per la majoria) , una companyia com déu mana (Bernat mos ha fet xalar moltíssim) i un dinar pa llepar-se els dits (dinar picnic preparat ahir a la tarda-nit per uns quants que sembla que tinguin poca feina) fan que passem un molt bon dia.
Xino-xano i després d’algunes paradetes, arribem, tots junts i fent els mateixos temps (jijiji), al nostre destí a les 17 hrs, amb ganes de cerveseta i picoteo. Després d’un ratet de relax, cervesetes i braves a La Cala, decidim rematar el dia a Falset, perquè (i pels que no ho sapiguin) hi ha Fira del Vi!
Arribem a la capital del Priorat i …. cap al castell, nou lloc de tast de vins i punt de trobada amb moltes cares conegudes. Xerrant i bebent, bebent i xerrant, se mos fa de nit i decidim marxar cap a casa, però, oh oh, sorpresa, uns marxen amb la roda punxada i altres una miiiiica borratxetes.

Que ho repetirem???

By Heura

4 Comments

 1. Ginesgon, la fruta del campeón

  Heureta!
  Bueeennnnaaaaa!
  No està mal el dia,no???
  Primer esport i després…A catar tot lo que es posi per davant!!!
  Com que hi havia sed i gana…
  Salut i al ataque!!!

 2. joaquim

  osti, tu, com us cuideu. Menjar i esport, esport i beure, beure i menjar, quina triatló més interessant. Com deies, Heura, els extremeros/es s’ho saben passar bé fent esport i gresca. Molt bona excursió. Salut a tothom, sóc Bond, Juckes Bond, salut a tothom.

 3. eduard

  Collonsss!! que xules les fotos eh?? i bona crònica, cheer-runner!!
  A més a més el temps acompanyava!!
  Bueno, jo ja començo amb els exàmens, ja us aniré seguint via güebbbb!!

  President, lluïnt tipo eh??!! enhorabona pel golet d’avui… segunda juventud la tuya!! 😉

  salut familia i a reveure

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors