TRAIL L’AMPOLLA – L’AMETLLA DE MAR

Com que en esta vida no tot és córrer i anar de curses, fa uns dies vam decidir fer una sortideta apta per a tots els públics i anar al Baix Ebre a fer el GR que hi ha entre l’Ampolla i l’Ametlla de Mar.

Així és que, cap allà a les 9 hrs. mos trobem a l’Ametlla uns quants extremeros/es, per agafar el tren fins a l’Ampolla i començar el nostre recorregut. Comencem a caminar a les 10 hrs del matí i, després de deixar enrera l’Ampolla i les moltes urbanitzacions que hi ha al seu voltant, emprenem el nostre camí de ronda cap a l’Ametlla.
És un recorregut d’uns 17 kms que voreja tota la costa mediterrànea que tenim tant apropet de casa. Un paisatge molt xulo (cales, caletes i vegetació típica del mediterrani), un temps fantàstic (primer banyet de la temporada per 4 atrevits i esquenes rojes per la majoria) , una companyia com déu mana (Bernat mos ha fet xalar moltíssim) i un dinar pa llepar-se els dits (dinar picnic preparat ahir a la tarda-nit per uns quants que sembla que tinguin poca feina) fan que passem un molt bon dia.
Xino-xano i després d’algunes paradetes, arribem, tots junts i fent els mateixos temps (jijiji), al nostre destí a les 17 hrs, amb ganes de cerveseta i picoteo. Després d’un ratet de relax, cervesetes i braves a La Cala, decidim rematar el dia a Falset, perquè (i pels que no ho sapiguin) hi ha Fira del Vi!
Arribem a la capital del Priorat i …. cap al castell, nou lloc de tast de vins i punt de trobada amb moltes cares conegudes. Xerrant i bebent, bebent i xerrant, se mos fa de nit i decidim marxar cap a casa, però, oh oh, sorpresa, uns marxen amb la roda punxada i altres una miiiiica borratxetes.

Que ho repetirem???

By Heura

4 Comments

 1. Ginesgon, la fruta del campeón

  Heureta!
  Bueeennnnaaaaa!
  No està mal el dia,no???
  Primer esport i després…A catar tot lo que es posi per davant!!!
  Com que hi havia sed i gana…
  Salut i al ataque!!!

 2. joaquim

  osti, tu, com us cuideu. Menjar i esport, esport i beure, beure i menjar, quina triatló més interessant. Com deies, Heura, els extremeros/es s’ho saben passar bé fent esport i gresca. Molt bona excursió. Salut a tothom, sóc Bond, Juckes Bond, salut a tothom.

 3. eduard

  Collonsss!! que xules les fotos eh?? i bona crònica, cheer-runner!!
  A més a més el temps acompanyava!!
  Bueno, jo ja començo amb els exàmens, ja us aniré seguint via güebbbb!!

  President, lluïnt tipo eh??!! enhorabona pel golet d’avui… segunda juventud la tuya!! 😉

  salut familia i a reveure

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more