I CURSA DE LES FITES

Diumenge passat, 27 d’abril, i per no variar la rutina de molts diumenges, tornava a haver cursa, i de nou apropet de casa. Esta vegada, a La Pobla de Massaluca. Quin luju! Últimament per anar a córrer no mos cal fer molts kilòmetres i potser per això erem una bona tropa d’extremeros/es i altra gent de les nostres contrades.

Una servidora (aprofitant que la Yoli i l’Eduard venien a animar) abandona el seu lloc de cheerleader i debuta en terra. A més, i per primera vegada, hi som les tres xiques de l’XTT. Quin trio!

A partir de les 8:45 hrs anem arribant a La Pobla, mos situem, recollim els pitralls, comencem a trobar cares conegudes, anem al Casal a fer un cafetó, tornem als cotxes a posar-mos los trajes de faena, escalfem una miqueta i mos fem les fotos de rigor abans de que es doni la sortida.
A les 10 hrs del matí es dóna la sortida i els 130 participants comencem a córrer, donant primer una volteta pel poble (amb tractor creuat al mig del carrer inclòs) per després anar cap als camins que recorren oliveres, bosc i vinya. Hi ha dos recorreguts, un d’uns 18 kms (el que fan la majoria) i un altre de casi 9 (és el que faig jo, i unes altres 30 persones, que per debutar ja n’hi ha prou).
Tots dos molt ràpids i amb molta pista, per això el primer en recórrer els 18 kms és, com no, kiko Martí, i tarda 1:11!!!! Potser per això (per anar tant ràpid) l’espiker i controlador de dorsals no el va veure i la seva arribada va passar desapercebuda per molts.
L’organització va ser una mica fluixa, sobretot en el marcatge del recorregut i els avituallaments, però s’agraeix l’ambientillo de la gent de La Pobla a l’arribada, el menjar i la dutxeta (tot i que alguns la van trobar una miiiica freda).
La gent de l’XTT ho va fer mooolt bé:
Heura 1:06 (super contenta tenint en compte que és la meua primera cursa de “muntanya”)
Josep Mª 1:20 (està fet un crack)
Adrià 1:25
Xavi 1:27
Ginés 1:37
Thais 1:55
Maria 1:55
Ricard 1:55

Que us sembla??? Fa goig, ser tanta colla a les curses, no??!!

SALUT, CAMES I KMS

By Heura

2 Comments

 1. Ginesgon, la fruta del campeón.

  Buenaaaa!
  Molt bé Petri-Heura!!!
  Enhorabona pel debut en terra batuda!Llàstima que no en sou més de dones…
  Sempre animeu la cursa millor que els peluts dels homes…
  Salut i al ataque!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more