I CURSA DE LES FITES

Diumenge passat, 27 d’abril, i per no variar la rutina de molts diumenges, tornava a haver cursa, i de nou apropet de casa. Esta vegada, a La Pobla de Massaluca. Quin luju! Últimament per anar a córrer no mos cal fer molts kilòmetres i potser per això erem una bona tropa d’extremeros/es i altra gent de les nostres contrades.

Una servidora (aprofitant que la Yoli i l’Eduard venien a animar) abandona el seu lloc de cheerleader i debuta en terra. A més, i per primera vegada, hi som les tres xiques de l’XTT. Quin trio!

A partir de les 8:45 hrs anem arribant a La Pobla, mos situem, recollim els pitralls, comencem a trobar cares conegudes, anem al Casal a fer un cafetó, tornem als cotxes a posar-mos los trajes de faena, escalfem una miqueta i mos fem les fotos de rigor abans de que es doni la sortida.
A les 10 hrs del matí es dóna la sortida i els 130 participants comencem a córrer, donant primer una volteta pel poble (amb tractor creuat al mig del carrer inclòs) per després anar cap als camins que recorren oliveres, bosc i vinya. Hi ha dos recorreguts, un d’uns 18 kms (el que fan la majoria) i un altre de casi 9 (és el que faig jo, i unes altres 30 persones, que per debutar ja n’hi ha prou).
Tots dos molt ràpids i amb molta pista, per això el primer en recórrer els 18 kms és, com no, kiko Martí, i tarda 1:11!!!! Potser per això (per anar tant ràpid) l’espiker i controlador de dorsals no el va veure i la seva arribada va passar desapercebuda per molts.
L’organització va ser una mica fluixa, sobretot en el marcatge del recorregut i els avituallaments, però s’agraeix l’ambientillo de la gent de La Pobla a l’arribada, el menjar i la dutxeta (tot i que alguns la van trobar una miiiica freda).
La gent de l’XTT ho va fer mooolt bé:
Heura 1:06 (super contenta tenint en compte que és la meua primera cursa de “muntanya”)
Josep Mª 1:20 (està fet un crack)
Adrià 1:25
Xavi 1:27
Ginés 1:37
Thais 1:55
Maria 1:55
Ricard 1:55

Que us sembla??? Fa goig, ser tanta colla a les curses, no??!!

SALUT, CAMES I KMS

By Heura

2 Comments

 1. Ginesgon, la fruta del campeón.

  Buenaaaa!
  Molt bé Petri-Heura!!!
  Enhorabona pel debut en terra batuda!Llàstima que no en sou més de dones…
  Sempre animeu la cursa millor que els peluts dels homes…
  Salut i al ataque!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors