BICICLETADA AL DELTA

Tot i que amb una setmaneta de retard, deixeu que us expliqui que dissabte passat, 12 d’abril, una bona tropa d’extremeros/es (peque de la tropa inclòs) vam anar al Delta.
La intenció era passar un bon dia, fer una miqueta d’exercici fent alguna de les moltes rutes ciclistes que hi ha al Delta de l’Ebre i menjar com Déu mana. Vam aconseguir-ho TOT.
El dia no va començar molt bé perquè el cotxe guia va decidir fer-nos voltar una mica, anant cap a Tortosa i amb la intenció de baixar fins l’Ampolla. Ja a Tortosa mos vam revel·lar i vam decidir no fer-li cas (on anem? a la part dreta del riu o a Deltebre? ui, quin lio!)
Un cop a puesto, o sigui, a Deltebre, lloguer de bicis per uns quants i muntatge de bicis per als altres. Total, que cap allà les 10:30 hrs del matí i amb un solet (i ventet) ben bons, iniciem la nostra ruta.
La primera part (d’un total de 25 kms!) transcórre per camins i carreteretes del Delta que mos porten a la platja de la Marquesa. Mos ho prenem amb calma, fem alguna paradeta per veure aigua i disfrutar del paisatge i animalets de la zona, fem fotos i anem fent xino-xano, fins arribar a puesto. Un cop allà, aparquem les bicis i anem a fer una volteta per la platja (n’hi ha que fins i tot es remullen los peus), dunes incloses (quins records del desert!).
Després, a per faena, vermutet i ….. a JALAR! musclets, navalles, canapés de no m’en recordo que però boníssims, arròs per uns (mmmmmm), rap per a una altra (quina salsa més bona),VI i postres!!!! En fi, tot boníssim.
Lo fotut va venir després, perquè amb la panxa plena i el cap distret, vam haver d’agafar les bicis de nou i fer uns quants kilòmetres per tornar a Deltebre. A més, los culs de la majoria notaven la falta de costum en això d’anar en bici. Total, que ara paro jo perquè no sé com posar-m’he, ara parem perquè el peque s’ha adormit i li penja el cap, ara no puc més perquè lo vent ve de cara i no avanço……Finalment i a mitja tarda, arribem a Deltebre. I cap a casa, a descansar una mica que diumenge uns quants tenien cursa de Xerta.

Conclusió: sortides així s’han de repetir més sovint!
Salut, cames i kms!

By Heura

3 Comments

 1. Ginesgon

  Molt bona Heureta i cia…
  La bici mola molt!A mi me molaria una sortideta…
  Ah!Però lo millor, lo dinar!!!SEnse dubte!
  On hi hagui closca, que s’parti tot lo demés…

 2. Anonymous

  I TANT!!!!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors