Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre

Bueno cabretes, bocs, kabalins, kabalines i altres especies autoctones, com podeu veure ja tenim el propi Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre – Trofeu Pam i Toc, que estarà integrat per les següents curses de l’any 2008:

Cursa de les Fonts, de Xerta, el dia 13 d’abril.
Cursa de Paüls, el dia 18 de maig.
Cursa de Muntanya de la Cursa del Llop, a Tortosa, el dia 5 de juliol
Cursa Vila de Falset, el dia 11 de setembre (pendent de confirmar)
Pujada al Montsià, d’Alcanar, el dia 28 de setembre
Cursa de Tivissa, el dia 12 d’octubre
Cronoescalada al cim de Caro (pendent de confirmar)

Totes les curses valen 100 punts, sent la mínima puntuació de 2 punts. Aquesta puntuació serà segons la classificació en cada cursa excloent-t’hi la que s’hagin aconseguit menys punts. Els premis, que consistiran en trofeu i equipament esportiu, s’atorgaran als tres primers absoluts masculí i femení i al primer masculí i femení de cada categoria. També tindran un obsequi tots els corredors i corredores que completen el circuit integrament.A cada una de les curses del circuit s’establirà un líder absolut masculí i femení i se li lliurarà la samarreta del líder.Les categories s’estableixen com a júnior, sènior, veterans i màster masculí i femení.Les classificacions es podran consultar a la web de cada una de les curses i en aquesta secció del web. També es podrà seguir a cada una de les curses, on estarà exposat el llistat de les puntuacions.

Resta pendent de confirmar el dia de lliurament dels guardons als guanyadors.

Informació extreta de Esports Pam i Toc.

Visca les Terres de l’ebre!!!

Nota: La cabra sempre tira pal monte!! jeje

By Adrià

3 Comments

  1. Anonymous

    ES EL PRIMER COP QUE VISITO EL VOSTRE BLOG, PERO HA VALGUT LA PENA, DONCS HE VIST AIXO DEL CIRCUIT TERRES EBRE: ES NOMES PEL VOSTRO CLUB, O ESTARA OBERT A TOTHOM…

  2. EXTT

    Obert per tothom company!
    Gràcies per visitar-nos

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors