XII CURSA DE MUNTANYA DE LA VALL DEL CONGOST

Aquest cap de setmana passat hi havia, ni més ni menys, que la XII Cursa de Muntanya de la Vall del Congost. És per això que el trio format per Xavi, l’Edu i una servidora, dissabte vam marxar cap a Barcelona. Diumenge, a les 5 hrs del matí, mos sonava lo despertador (una mica massoques sí que som, sí!). Un bon esmorzar al piset i cap a Sant Martí de Centelles, no res, a córrer una curseta de 29 kms i 1.700 mts. de desnivell positiu que, en part, transcórre pel Parc Natural del Montseny.

Arribem a les 7 hrs del matí i, com sempre, anem a buscar els pitralls i el xip. Després, cap al cotxe a que els xics es posin a punt. Allà veiem, ……. el gran LUIS ENRIQUE! Tot i l’hora que és (7:30 hrs del matí) i el fred que fa (uns 3 graus), els xics li demanen de fer-se una foto amb ell i s’hi posa sense problemes. Quin paio! Que simpàtic!

A les 8 hrs en punt es dóna la sortida i els 300 participants es posen en marxa. La cursa transcórre, per corriols i camins envoltats de pins i alzines, entre els municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent, municipis situats enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny. En fi, un paratge impressionant per una cursa de muntanya com Déu mana. Pel que m’han dit, tant Xavi com l’Edu (tot i la lesió) van disfrutar-la i els va agradar moltíssim. Jo vaig aprofitar per fer de pixapina i pujar per “l’autopista” que és una de les pistes del Parc.

El primer participant, arriba en 2:42 hrs. Xavi i l’Edu tarden una miqueta més, però que voleu, 2:42 hrs és moooolt poc temps per fer 29 kms de muntanya. A més, Xavi disfruta d’una companyia de luxe durant part de la cursa. Llàstima l’Edu, el seu tormell torna a lesionar-se i haurà de descansar uns dies (ànims petit!)A l’arribada, recollida d’obsequis (la samarreta és mooolt xula i el fuet està boníssim), recuperar forces, més fotos amb el crack, dutxeta i cap a casa, que a casa l’Edu hi ha paella i a ca l’Alonso es celebra un cumple.

Temps dels extremeros:

88. 3:36 hrs. Xavi Alonso

100. 3:40 hrs. Edu Martínez

Salut i cames

By Heura

1 Comment

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors