XII CURSA DE MUNTANYA LA VALL DEL CONGOST

Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.O sigui, que si no et fa por corre amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc…, ja saps on has de venir a corre. A més a més, amb l’esforç que requereix superar els 1.700 metres positius de desnivell, repartits en una distància no homologada de 29 quilòmetres, entre les comarques d’Osona i el Vallès Oriental.

3 Comments

  1. Ginesgon

    Edu!Los romans de l’Extrem Team ja mos hem apuntat a patir pel Congost…

  2. eduard

    Ok Ginés! Haver si dilluns doncs, faig la transferència i… a patir com a capullos!!!!! I no és bonic, això?

    salut

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors