V CURSA DE L’OLI

Ahir diumenge, a les 7:30 hrs. del matí sortiem de Benissanet per anar a Les Borges Blanques, perquè? Doncs perquè a les 10 hrs. es celebrava la V edició de la Cursa de l’Oli i els germans González, Joaquim i Xavi hi participaven.

Vam arribar a quarts de nou, amb una boira que no s’hi veia i preparats per fer la primera cursa de la temporada. Com sempre, a buscar pitralls i xip, les primeres fotos i cap al pavelló, a canviar-se i escalfar una miqueta per entrar en calor (cosa difícil amb el fred que feia) i fer temps esperant l’inici de la cursa.

Esperant, esperant, vam veure a l’Arcadi Alivés, periodista de TV3 que també participava a la cursa, a qui jo havia vist feia unes setmanes a NY i amb qui vam xerrar per confirmar-ho.

A les 10 hrs. es va dónar la sortida i els 500 participants van començar a recórrer els 10,3 kms de la cursa. El recorregut, de molt poca altitud, va transcórrer per Les Borges i els seus voltants. En poc menys de mitja hora arribava el primer participant. Els nostres van fer uns temps d’entre 42 i 45 minuts.

A l’arribada, recollida d’obsequis (una samarreta tècnica molt xula i una ampolleta d’oli), dutxeta com Déu mana al pavelló, visita a la Fira de l’Oli (Xavi i una servidora vam anar fent tastets de pa amb oli i cal dir que estava boníssim) i esmorzar amb la resta de participants a la cursa.

Finalment, com que la boira no s’aixecava i sabiem que a Benissanet feia solet, cotxe i cap a casa.
Temps i classificacions:
112 Josep Maria Gonzàlez Pentinat 42:16
150 Xavier Alonso Anguera 43:51
161 Joaquim Pujol Sarroca 44:06
185 Ginés Gonzàlez Pentinat 45:08

SALUT I CAMES

By Heura

3 Comments

  1. Ginesgon

    Això és un equip!Uns corren, i l’altra fa les fotos i una crónic com Déu mana!

  2. Anonymous

    xec, ginesgon, soc casi tant alt com tu!!!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors