V CURSA DE L’OLI

Ahir diumenge, a les 7:30 hrs. del matí sortiem de Benissanet per anar a Les Borges Blanques, perquè? Doncs perquè a les 10 hrs. es celebrava la V edició de la Cursa de l’Oli i els germans González, Joaquim i Xavi hi participaven.

Vam arribar a quarts de nou, amb una boira que no s’hi veia i preparats per fer la primera cursa de la temporada. Com sempre, a buscar pitralls i xip, les primeres fotos i cap al pavelló, a canviar-se i escalfar una miqueta per entrar en calor (cosa difícil amb el fred que feia) i fer temps esperant l’inici de la cursa.

Esperant, esperant, vam veure a l’Arcadi Alivés, periodista de TV3 que també participava a la cursa, a qui jo havia vist feia unes setmanes a NY i amb qui vam xerrar per confirmar-ho.

A les 10 hrs. es va dónar la sortida i els 500 participants van començar a recórrer els 10,3 kms de la cursa. El recorregut, de molt poca altitud, va transcórrer per Les Borges i els seus voltants. En poc menys de mitja hora arribava el primer participant. Els nostres van fer uns temps d’entre 42 i 45 minuts.

A l’arribada, recollida d’obsequis (una samarreta tècnica molt xula i una ampolleta d’oli), dutxeta com Déu mana al pavelló, visita a la Fira de l’Oli (Xavi i una servidora vam anar fent tastets de pa amb oli i cal dir que estava boníssim) i esmorzar amb la resta de participants a la cursa.

Finalment, com que la boira no s’aixecava i sabiem que a Benissanet feia solet, cotxe i cap a casa.
Temps i classificacions:
112 Josep Maria Gonzàlez Pentinat 42:16
150 Xavier Alonso Anguera 43:51
161 Joaquim Pujol Sarroca 44:06
185 Ginés Gonzàlez Pentinat 45:08

SALUT I CAMES

By Heura

3 Comments

  1. Ginesgon

    Això és un equip!Uns corren, i l’altra fa les fotos i una crónic com Déu mana!

  2. Anonymous

    xec, ginesgon, soc casi tant alt com tu!!!

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more