MITJA MARATÓ DE TARRAGONA

Diumenge 25 de Novembre. Ja hi tornem a ser! Una altra mitja marató! A les 7:30 del matí sortim direcció a Tarragona. Avui sóm tres a córrer (Ginés, Josep Mª i Joaquim) i una que ens animarà (Yoli). El viatge en cotxe serveix per fer-nos creure a nosaltres mateixos que no estem ni tant bé ni tant malament, que estem una mica o gens tocats, i que tot sortirà més o menys bé. O sigui, tenim “mono” de córrer i punt.

A les 8:30 ja estem anant a recollir xip i dorsal, i ja comencen a arribar cares conegudes : parlem amb Jordi Aros, Cristian Sánchez, Carles Anguera, Santi Bladé, Josep Mª Olesa, Daniel Verdejo, Andreas Weiss, Uwe Minkley, Albert Pàmies, Sergi Sales i Ignasi Bargalló. Més tard, sabem de la participació de Josep Mª Benavent Micola. Si l’haguessim vist, possiblement no l’hauriem pogut seguir. És una màquina. Ens possem l’equipació, una mica de crema , i a preparar-se amb els obligats escalfaments per tenir-ho tot a punt a l’hora de la sortida, que arriba puntualment a les 10 del matí. Hi han corredors guia a 1:30, 1:40 i 1:50. El recorregut és ben variat per tota Tarraco (21 kms. donen per bastant) : comencem per la Rambla Vella, i arribem ben aviat a la Rambla Nova, que primer pugen fins al Balcó, i després baixem fins la Plaça Imperial Tarraco. Enfilem Avda. Prat de la Riba, Ramon i Cajal i Pere Martell, fins trobar-nos amb la Avda. Roma, que ens porta fins la Ctra. Vella de València, i fins el Polígon Francolí. Allí voltem a l’alçada d’unió amb la carretera de Salou, i tornem a la ciutat, circulem al voltant del Eroski, fins baixar per l’Avda. Vidal i Barraquer fins el Carrer Reial, on tombem per endinsar-nos al Serrallo, i d’allí al Moll de Costa, que també recorrem en la seva totalitat, per apropar-nos al mar, i fer un recorregut llarg, molt llarg, pel Passeig de l’Escullera i després pel Passeig Marítim. Tornem a entrar per Moll de Costa, Serrallo, Carrer Reial, i enfilem el tram final pel carrer del Comerç. Una mica de pujadeta , i ja ho hem aconseguit, ja hem arribat!

Bon clima (sol i una lleugera fresqueta), molta participació (1565 corredors), bon ambient (en molts llocs del recorregut hi havia força gent animant), i uns temps bastant correctes :
1:25:54 Josep Mª Benavent Micola (la màquina)
1:26:40 Josep Mª González Pentinat (també corre força, també)
1:30:37 Ginés González Pentinat
1:37:26 Joaquim Pujol Sarroca
1:42:20 Josep Mª Olesa Vallespí (aquest no s’en perd una)
Per acabar, esmorzar i líquid per tothom. Per cert, els obsequis, bastant ridículs. Un necesser ben trist, i aigua amb cacahuets. I això és tot.

Ara, a esperar fins el proper 6 de Desembre, on anirem a córrer i voltar per les muntanyes de Vandellòs.

Hi esteu tots convidats!
SALUT I CAMES
By Joaquim

1 Comment

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors