CURSA LA TALAIA

Diumenge 18 de novembre, 3a edició de la cursa de muntanya La Talaia, amb sortida i arribada al Camping Vilanova Park, de Vilanova i la Geltrú.

Xavi i una servidora surten de casa a les 7 del matí (fot un fred que pela!), per trobar-nos amb l’Edu, que avui ha dormit a Cubelles, al punt de sortida de la cursa.
Com ja és habitual, anem a buscar els pitralls i allà veiem que a la cursa hi haurà Benavent, altra gent del Trote, Paco de la UEC Tortosa i gent d’Alcanar. O sigui, una bona representació de la gent de les terres de l’Ebre.
Un cop l’Edu i Xavi tenen els pitralls, cap al cotxe a posar-se els trajes de batalla, a escalfar una miqueta (totalment necessari amb el fred que fa) i esperar que es facin les 9:45 hrs, moment en que es dóna la sortida masculina de la cursa de 24 kms.

El recorregut de la cursa transcorre pels parcs naturals del Foix i d’Olerdola fent un circuit purament garrafenc amb grans desnivells per pistes, senders, corriols i tarteres. Sortint del Camping Vilanova Park els corredors enfilem per la zona del Mas d’en Ricard cap a la zona del Corral del Roc per desviar-se cap al camí de les bessones i la barraca del Bruno. Tot seguit es baixa cap al fondo de les oliveres en direcció al mas de l’Artís per enfilar-se pel dret cap al turó de les Tres Partions, punt més alt del recorregut. La cursa continua per corriols i tarteres cap a la zona de la Casa Alta i el pla de les palmeres, per finalment arribar de nou al Camping des d’on s’havia donat la sortida.
És una cursa ràpida, de les “corredores”, guanyada per Josep Lluís Maricihica, d’Andorra, amb un temps de 01:56:37. Dels nostres, l’Edu arriba en 29a posició amb un temps de 02:24:33 i Xavi 84a posició amb un temps de 03:00:08.
Al acabar, i com també és habitual, recollida del regal (una samarreta tècnica molt xula), dutxa (aquesta vegada, les instal·lacions són de luju!) i a recuperar forces amb líquids i un bon pa amb tomaca i embotit.
Xavi, a més a més, “disfruta” d’un massatge. Les seues cames ja n’han tingut prou i donen per acabada la temporada.

Per rematar el dia, cotxe i …… cap a Barcelona! Que hi ha Nivalia i tenim mono de neu!

SALUT I CAMES

By Heura

1 Comment

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors