Cursa de muntanya, LA TALAIA 2007

La TALAIA, Cursa de Muntanya 2007
L’Agrupació Excursionista Talaia i el Club Esportiu Vilanova, recuperant l’esperit del cross de La Talaia que s’inicià fa quaranta anys, uneixen esforços per organitzar i oferir la tercera edició de La Talaia, cursa de muntanya.
L’edició de 2007 tindrà lloc el proper diumenge 18 de novembre a Vilanova i la Geltrú, Barcelona.
La sortida i arribada de la cursa serà al Camping Vilanova Park situat a la Carretera de Vilanova a l’Arboç BV2115 km 2,5.
Aquest any la nostra cursa NO forma part del Circuit Català de curses de Muntanaya encara que les categories es regiran segons el seu reglament.
Sortida:9:30h Categories femenines9:45h Categories masculines10:00h Sortida inscrits a la cursa petita.
Descripció de la cursa.

El recorregut llarg recorre durant 24km els parcs naturals del Foix i d’Olerdola fent un circuit purament garrafenc amb grans desnivells per pistes, senders, corriols i tarteres. Sortint del Camping Vilanova Park ens enfilem per la zona del Mas d’en Ricard cap a la zona del Corral del Roc per desviar-nos per corriols cap a l’anomenat camí de les bessones (o de les perdius) i la barraca del Bruno. Baixem després cap al fondo de les oliveres en direcció al mas de l’Artís per enfilar-nos pel dret cap al turó de les Tres Partions, punt més alt del recorregut. A continuació passarem per corriols i tarteres cap a la zona de la Casa Alta i el pla de les palmeres. En aquesta edició el recorregut canvia respecte a edicions anteriors per baixar pel fondo de les Oliveres, barraca del Bruno, vinya del Mas de l’Artís, camí de les Mesquites i Camping Vilanova Park.

by eduard

1 Comment

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors

54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria…

Introducció L’Extrem Tivissa organitzem aquest any 2018, la festa dedicada als excursionistes de la nostra vegueria, per descobrir tots junts, un…

01 Nov 2018 Caminar per Tivissa Extrem Team Tivissa General Extrem Tivissa No comments

Read more