Cursa de muntanya, LA TALAIA 2007

La TALAIA, Cursa de Muntanya 2007
L’Agrupació Excursionista Talaia i el Club Esportiu Vilanova, recuperant l’esperit del cross de La Talaia que s’inicià fa quaranta anys, uneixen esforços per organitzar i oferir la tercera edició de La Talaia, cursa de muntanya.
L’edició de 2007 tindrà lloc el proper diumenge 18 de novembre a Vilanova i la Geltrú, Barcelona.
La sortida i arribada de la cursa serà al Camping Vilanova Park situat a la Carretera de Vilanova a l’Arboç BV2115 km 2,5.
Aquest any la nostra cursa NO forma part del Circuit Català de curses de Muntanaya encara que les categories es regiran segons el seu reglament.
Sortida:9:30h Categories femenines9:45h Categories masculines10:00h Sortida inscrits a la cursa petita.
Descripció de la cursa.

El recorregut llarg recorre durant 24km els parcs naturals del Foix i d’Olerdola fent un circuit purament garrafenc amb grans desnivells per pistes, senders, corriols i tarteres. Sortint del Camping Vilanova Park ens enfilem per la zona del Mas d’en Ricard cap a la zona del Corral del Roc per desviar-nos per corriols cap a l’anomenat camí de les bessones (o de les perdius) i la barraca del Bruno. Baixem després cap al fondo de les oliveres en direcció al mas de l’Artís per enfilar-nos pel dret cap al turó de les Tres Partions, punt més alt del recorregut. A continuació passarem per corriols i tarteres cap a la zona de la Casa Alta i el pla de les palmeres. En aquesta edició el recorregut canvia respecte a edicions anteriors per baixar pel fondo de les Oliveres, barraca del Bruno, vinya del Mas de l’Artís, camí de les Mesquites i Camping Vilanova Park.

by eduard

1 Comment

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors