VERTICAL RACE ERA PUJADA

Tal i com ja haviem anunciat, diumenge 30 de setembre Xavi córre la última vertical race de les series Gore-Tex 2007.
Es tracta d’una carrera d’alta muntanya de 10’5 kms i amb un desnivell positiu de 1.000 metres, amb sortida des de Baqueira 1500 i arribada al Cap de Baqueira, a 2.500 metres d’altitud. El recorregut de la cursa és molt variat i dur, doncs tota la cursa fa pujada, havent-hi tan sols una petita baixada, on a més els participants troben neu.

La cursa comença amb pendents molt pronunciats de prat de muntanya i segueix per pista ampla en bon estat, punt de la cursa on els participants es troben un control-avituallament i un bon grapat d’acompanyants animant i donant-los forces per continuar. La cursa continua per pista i per senders estrets d’alta muntanya. Finalment, una última pujadeta com déu mana per trobar-se amb tot de gent cridant, aplaudint i fent soroll. Això els dóna la força suficient per fer lúltim esforç i arribar al Cap de Baquèira.

Cursa ràpida, on guanya l’Agustí Roc amb un temps de 1:03 hrs i Xavi fa un temps de 1:33 hrs.

Un cop dalt, tóca carregar forces (begudes isotòniques i fruita) i tapar-se, perquè, tot i que fa sol, fot un fred que pela.
Per el descens, participants i acompanyants fan ús dels telecadires per a arribar al punt d’inici de la cursa. Un cop allí, tóca baixar a Salardú per dutxar-se i tornar a l’estació de Vaqueira. Allí es fa l’entrega de premis, el sorteig de material i el dinar, una paelleta ben bona que menjen tots, participants i acompanyants, que animar també cansa!!!

Ah! hem aprofitat per fer publicitat de la cursa de Tivissa i creiem que ha anat força bé (han desaparegut tots els triptics que haviem deixat al punt de recollida de dorsals!!!!!!). A més, hem parlat amb gent de la UEC Anoia i ens han dit que ells en seran 15! Déu ni do, no??!!

Apali, feina feta i cap a casa!
SALUT I CAMES!!!
by Heura

2 Comments

  1. eduard

    Enhorabona cronista! Com domines lo cotarro, que si foto horitzontal, que si ara foto a la dreta… després a l’esquerra.. pim pam! Té pinta de ser una cursa xula xula!

    A reveure

    salut

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors