I CURSA DE MUNTANYA L’ERMITA DE BARRULLES

En ple mes d’agost i essent festes majors a mitja comarca, naltros decidim que és molt millor matinar diumenge al matí per anar a córrer una cursa de muntanya.
És per això que diumenge 5 d’agost a les 7 del matí quedem Xavi, Carles i l’Heura (que no corre, només anima, fa fotos i esmorza mentres els altres corren) per anar cap a Capafonts, on hi ha la 1a cursa de muntanya de l’ermita de Barrulles.

Tot i que la cursa comença a les 9:30, arribem a les 8:15 per anar a buscar els pitralls i la bossa del corredor. Després, Carles i Xavi es posen els “trajes de faena” (sense saber-ho, anaven tots dos igual) i fan una mica d’escalfament abans de que es doni la sortida.
La cursa es desenvolupa pel terme municipal de Capafonts, té un recorregut de 9,300 kilòmetres i un desnivell acumulat d’uns 700 metres. El recorregut comença al poble pujant per la carretera direcció a Prades, fins que a uns 700 metres s’agafa un camí fins arribar al Mas de la Mistera, l’antic camí de l’Abellera passant pel barranc dels Rebollans i anar baixant per agafar el camí que va direcció del Mas del Dineral. Això, fins arribar al coll de Mont-ral, on es torna a baixar passant per l’Ermita de la Mare de Déu de Barrulles (d’aquí el nom de la cursa) i fins arribar al riuet del Barral. Finalment, una forta pujada per acabar la cursa a l’Era del poble de Capafonts.

Va ser una cursa ràpida, guanyada pel Senen de Capçanes (34 minuts).
A Carles i Xavi els va anar força bé, amb uns temps de 50 i 46 minuts respectivament.
Hi havia algunes cares conegudes de les nostres terres (Senen, Ronald de Falset…) i molta gent de Reus i Tarragona.

Com sempre, al acabar la cursa, menjar (entrepans, donuts…) i beure per tothom, dutxeta i bany a les piscines municipals de Capafonts (que amb la calor que feia tots els corredors van disfrutar). Així doncs, durant una estoneta les piscines van estar ocupades pels corredors de la cursa.
Finalment, entrega de trofeus (en van donar moltíssims!) i sorteig de regals (a naltros res de res).
Ah! I cap a casa, que ens han trucat i hi ha …. Fideuà!!!

Propera cita: Falset, 11 de setembre de 2007

SALUT I CAMES!!!

6 Comments

 1. eduard

  Un cop més l’enhorabona a l’articulista oficial del XTT(quin nivell més alt que fiques Heura per fer la competència com articulista.. si no hi ha color!!!) i como no als corredors Xavi i Carles, que heu fet uns temps sensacionals respectivament!!Esteu fortissims cabritosss!!

  Salut i cames

 2. Anonymous

  Sou uns cracs! Visca ETT

 3. Anonymous

  Moltes gràcies! La veritat és que, ja que no puc córrer (i m’encantaria!), almenys faig de suport i ho disfruto d’una altra manera.
  Petons,Heura

 4. Anonymous

  hgykffhjv

 5. Anonymous

  Bones, et volia fer el comentari, de com puc trobar la classificació de la cursa de l’ermita de barrulles, se el meu temps, però no se en quin lloc vaig queda…

Organització

Sponsor #1 Sponsor #4 Sponsor #5 Sponsor #2 Sponsor #3

Sponsors